Στη λίστα του ΠΑΟΚ ο Αλί Μααλούλ! (vids)

Στη λίστα του ΠΑΟΚ ο Αλί Μααλούλ! (vids)

Σταύρος Σουντουλίδης
Στη λίστα του ΠΑΟΚ ο Αλί Μααλούλ! (vids)

bet365

Ο κορυφαίος Τυνήσιος ποδοσφαιριστής για το 2016, Αλί Μααλούλ βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα του ΠΑΟΚ και ίσως η βασική επιλογή του για τη θέση του αριστερού μπακ.

Ο 27χρονος διεθνής Τυνήσιος αριστερός μπακ-χαφ, Αλί Μααλούλ φαίνεται να απασχολεί τους «ασπρόμαυρους», καθώς το όνομά του είναι στη μεταγραφική λίστα τους.

Αυτή την στιγμή ανήκει στην αιγυπτιακή Αλ Αχλί, ωστόσο όπως επισημαίνει και ο Γάλλος ρεπόρτερ του Canal Plus, Ρομέν Κολέ-Γκοντέν «ο διεθνής τυνήσιος είναι στη λίστα του ΠΑΟΚ».

Το όνομα του Μααλούλ είχε απασχολήσει έντονα το καλοκαίρι του 2016 τον Παναθηναϊκό, αποτελώντας μια από τις επιλογές του Αντρέα Στραματσόνι, αλλά τελικά κατέληξε στην Αλ Αχλί υπογράφοντας τετραετές συμβόλαιο, το οποίο του λήγει το καλοκαίρι του 2020, από την οποία όμως θέλει να αποχωρήσει,

Ο Μααλούλ, παρότι αριστερός μπακ, αγωνιζόταν για πολλά χρόνια με το νούμερο 10, ενώ το 2016 αναδείχτηκε ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του πρωταθλήματος της Τυνησίας. Έχει πανηγυρίσει τον τίτλο του πρωταθλητή του 2013 και το Κύπελλο της Συνομοσπονδίας το 2013, το αντίστοιχο Europa League.

Τη σεζόν 2015-16 ο 26χρονος φουλ μπακ κατέγραψε στην χώρα του 29 συμμετοχές, ενώ πέτυχε τον εντυπωσιακό αριθμό των 16 τερμάτων! Την πρώτη του χρονιά στην Αίγυπτο είχε 39 συμμετοχές, 3 γκολ και 9 ασίστ, γενικά ο Τυνήσιος διεθνής (44 αγώνες) είχε γεμάτες χρονιές, με εξαίρεση την τρέχουσα σεζόν, όπου, λόγω τραυματισμών, έχει αγωνιστεί σε μόλις ένα παιχνίδι με την ομάδα της Αλ Αχλί.

Ο Αλί Μααλούλ είχε χτες μια συζήτηση με τον προπονητή της αιγυπτιακής ομάδας προκειμένου να ξεκαθαρίσει το θέμα του τραυματισμού του (λέγεται ότι τραυματίστηκε στον αγώνα με την Λιβύη τον περασμένο Νεοέμβριο) και σύμφωνα με αιγυπτιακά ΜΜΕ ο Τυνήσιος ποδοσφαιριστής εξέφρασε την επιθυμία να αποχωρήσει από την Αλ Αχλί και να δοκιμάσει την εμπειρία της Ευρώπης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα