Ποινή 45 ημερών για τον Χιμένεθ

Ποινή 45 ημερών για τον Χιμένεθ

Δήμος Μπουλούκος
Ποινή 45 ημερών για τον Χιμένεθ

bet365

Από 15 ημέρες, η απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για τον Μανόλο Χιμένεθ αυξήθηκε σε 45 ημέρες, για την άσεμνη χειρονομία που είχε κάνει στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό!

Ο αναπληρωτής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Γιώργος Λαΐνης, άσκησε έφεση κατά της απόφασης του αθλητικού δικαστή της Super League, για την τιμωρία του Μανόλο Χιμένεθ.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ τιμωρήθηκε από το δικαιοδοτικό όργανο της διοργανώτριας αρχής με ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 15 ημέρες και δεν κάθισε στον πάγκο της στις αναμετρήσεις με Πλατανιά και Λεβαδειακό για το πρωτάθλημα, αλλά και στην Καλλιθέα για το κύπελλο.

Jackpot* σε περιμένουν στα παιχνίδια της Sportingbet.gr! (21+) *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας εκτίμησε πως πρόκειται για εσφαλμένη εφαρμογή του Πειθαρχικού Κώδικα, καθώς για την άσεμνη χειρονομία του Ισπανού προπονητή προς τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, στο «Απόστολος Νικολαΐδης», η προβλεπόμενη ποινή είναι από έναν έως έξι μήνες. Ετσι άσκησε έφεση που σηζητήθηκε στις 14 Δεκεμβρίου και σήμερα έγινε γνωστή η τελική ποινή του Ισπανού προπονητή!

Ευτυχώς για τον Χιμένεθ μεσολαβούν οι γιορτές, καθώς η ποινή του αρχίζει από αύριο και έτσι θα χάσει τέσσερα παιχνίδια τα οποία είναι με Παναιτωλικό (πρωτάθλημα εκτός, Κύπελλο εντός), ΠΑΣ Γιάννινα (εντός) και Λάρισα (εκτός). Παράλληλα διατηρήθηκε το πρόστιμο ύψους 10.000 ευρώ.

Αναλυτικά η απόφαση:

Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας δίκασε την έφεση του υπεύθυνου άσκησης δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων κατά της υπ’ αριθ. 309/2017 απόφασης του ΠΜΠΟ της Super League και κατά του προπονητής της ΑΕΚ Μανόλο Χιμένεθ και έλαβε την εξής απόφαση.

Δέχτηκε τυπικά και κατ’ ουσίαν την έφεση. Εξαφάνισε την εκκαλουμένη απόφαση στο σύνολό της, κατά το κεφάλαιο αυτής που αναφέρεται στον εφεσίβλητο προπονητή της ΠΑΕ ΑΕΚ, Χιμένεθ Μανόλο. Επέβαλε στον εφεσίβλητο Μανόλο Χιμένεθ σωρευτικά χρηματική ποινή ύψους δέκα χιλιάδων ευρώ (10.000) και απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για σαράντα πέντε (45) ημέρες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα