Απόλλων Σμύρνης: Τέλος κι οι Κιταμπάλα-Μπίτζιμιν

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Απόλλων Σμύρνης: Τέλος κι οι Κιταμπάλα-Μπίτζιμιν

bet365

Μπιτζιμίν και Κιταμπάλα θα είναι άλλοι δύο που θα αποχωρήσουν από τον Απόλλωνα.

Μετά τους Μάατσι, Μάατσεν, Μπαμπιάρζ, Βαλλιάνο και Ζαρόπουλο, οι Κιταμπάλα και Μπίτζιμιν θα αποχωρήσουν από τον Απόλλωνα Σμύρνης, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr.

Ήταν γνωστό ότι υπάρχει πρόθεση από τον Παράσχο να κόψει κάποιους παίκτες που θεωρεί ότι δεν μπορoύν να βοηθήσουν στο δεύτερο μισό και τελικά ο Γάλλος κεντρικός στόπερ κι ο 29χρονος επιθετικός που ήταν στη Γαλλία τις τελευταίες μέρες δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα.

Ο Κιταμπάλα αποχωρεί από την Ελλάδα με 4 ματς και 1 γκολ, ενώ ο Μπιτζιμίν αγωνίστηκε σε 13 παιχνίδια χωρίς ωστόσο να εμπνέει εμπιστοσύνη.

Επίσης, ο νεαρός τερματοφύλακας Μαυρίδης αναμένεται να δοθεί δανεικός. Αν δεν βρεθεί ομάδα, τότε δεν αποκλείεται να αποχωρήσει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα