Επίσημα ο Στάθης στον Απόλλωνα Σμύρνης

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Επίσημα ο Στάθης στον Απόλλωνα Σμύρνης

bet365

Ο Γιάννης Στάθης είναι και επίσημα παίκτης του Απόλλωνα Σμύρνης.

Το προχωρημένο φλερτ, για το οποίο σας είχαμε γράψει, έγινε... γάμος. Γιάννης Στάθης και Απόλλων Σμύρνης θα πορευτούν μαζί, με την «Ελαφρά Ταξιαρχία» να ανακοινώνει την απόκτηση του 30χρονου δεξιού μπακ.

Ο Παράσχος τον ξέρει πολύ καλά από την κοινή τους θητεία στον Πλατανιά και από τη στιγμή που ο παίκτης κινήθηκε με προσφυγή κατά της ομάδας των Χανίων, τον εμπιστεύεται και γι αυτό αποτελεί την πρώτη κίνηση της ομάδας ενόψει Ιανουαρίου.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει τη συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή, Γιάννη Στάθη. Γεννημένος στις 20 Μαΐου 1987, αγωνίζεται ως αμυντικός. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Πλατανιά, Λεβαδειακό, ΟΦΗ, Πανθρακικό, ΠΑΣ Γιάννινα, Ηλυσιακό, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Παναχαϊκή, και Παναθηναϊκό. Στην ομάδα μας θα φορά τη φανέλα με το νούμερο 25.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα