Ο Κάμπος «κοιτάζει το μέλλον» του (pic)

Ο Κάμπος «κοιτάζει το μέλλον» του (pic)

Gazzetta team
Ο Κάμπος «κοιτάζει το μέλλον» του (pic)

bet365

Με μια ανάρτηση στο Instagram o Τζάλμα Κάμπος άνοιξε την κουβέντα γύρω από το μέλλον του στον ΠΑΟΚ, την ίδια ώρα που δημοσιεύματα στην Τουρκία θέλουν την Κόνιασπορ να κοιτάζει την περίπτωσή του.

Ο Αγκολέζος μεσοεπιθετικός βρίσκεται από την Τετάρτη (20/12) στη Λισαβόνα και εκεί έχει κάποιες επαφές με το γραφείο που τον εκπροσωπεί και έχει έδρα την Πορτογαλία.

«Κανονίζοντας το μέλλον», ήταν το σχόλιό που συνόδευσε τη φωτογραφία που ανέβασε σήμερα στο Instagram και περιέχει ένα φάκελο από το γραφείο των μάνατζερ του.

Την ίδια ώρα στην Τουρκία γίνεται αρκετός λόγος γύρω από το όνομά του, με την Κόνιασπορ στην οποία αγωνίστηκε τη σεζόν 2013-14 να δείχνει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2019.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα