Η προτεραιότητα για εξτρέμ και ο Μίτροβιτς

Η προτεραιότητα για εξτρέμ και ο Μίτροβιτς

Δημήτρης Τομαράς
Η προτεραιότητα για εξτρέμ και ο Μίτροβιτς

bet365

Στον Ολυμπιακό φαίνεται να έχουν ως προτεραιότητα την απόκτηση ενός ή δύο εξτρέμ. Συνεχίζουν στην Σερβία να κρατούν στο... κόλπο τον διεθνή φορ Μίτροβιτς.
Στο Λιμάνι τσεκάρουν διάφορες περιπτώσεις για τον έναν ή τους δύο εξτρέμ που θέλουν να αποκτήσουν για τον Γενάρη. Υπάρχουν περιπτώσεις από Γαλλία όπως του Σαλιμπούρ και όχι μόνο. Φαίνεται πως σε πρώτη φάση το βάρος για την ενίσχυση στον Ολυμπιακό έχει πέσει στα άκρα.
Από εκεί και πέρα για την γραμμή κρούσης οι Σέρβοι συντηρούν ακόμα το θέμα Μίτροβιτς. Ο 23χρονος διεθνής Σέρβος επιθετικός με τα 2 γκολ σε 7 φέτος στην ομάδα της Νιουκάστλ. Ο Μίτροβιτς δεν έχει χρόνο συμμετοχής και θέλει να φύγει ακόμα και δανεικός. Στην Σερβία επιμένουν πως ο Ολυμπιακός καραδοκεί για τον Σέρβο... killer. Από την Αγγλία η τελευταία χρονικά ενημέρωση αναφέρει πως η Νιουκάστλ προτιμά να πουλήσει τον παίκτη παρά τον δώσει δανεικό. Ωστόσο δεν είναι τόσο απλό να τα καταφερει λόγω του πρέσινγκ που δέχεται από την μεριά του παίκτη.
Ο Μίτροβιτς έχει ενδιαφέρον και από ομάδες στο Νησί όπως οι Σαουθάμπτον, Μπράιτον και Κρίσταλ Πάλας. Η Νιουκάστλ δεν θα ήθελε να δώσει τον παίκτη όμως σε ομάδα της Premier και δεν είναι βέβαιο πως ο ίδιος ο Μίτροβιτς θα πήγαινε σε ομάδα κατώτερης κατηγορίας. Στο... μενού υπάρχουν και σέρβικοι σύλλογοι αλλά ο παίκτης δεν είναι τόσο σίγουρος για επιστροφή. Φυσικά και δεν τίθεται θέμα ποιότητας του Μίτροβιτς αλλά και δεδομένων δυσκολιών για τον Ολυμπιακό ενώ για την επίθεση των Πειραιωτών πάντα σε πρώτο πλάνο παραμένει ο Βέλλιος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα