Επιταγή 10.000 ευρώ για τους μαθητές της Μάνδρας ο Ολυμπιακός

Επιταγή 10.000 ευρώ για τους μαθητές της Μάνδρας ο Ολυμπιακός

Δημήτρης Τομαράς
Επιταγή 10.000 ευρώ για τους μαθητές της Μάνδρας ο Ολυμπιακός

bet365

Ο Ολυμπιακός ενίσχυσε και οικονομικά τους πληγέντες της Μάνδρας, δίνοντας το παρών στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο ΣΕΦ υπέρ των πλημμυροπαθών. Δέκα χιλιάδες ευρώ για τους μαθητές της Μάνδρας.
Η προσφορά του Ολυμπιακού μας στη Μάνδρα Αττικής, με στόχο την επαναφορά της πόλης στην κανονική ζωή, συνεχίζεται με κάθε τρόπο. Ο Σύλλογός μας είναι καθημερινά παρών, βοηθώντας πρακτικά, με υλικά αγαθά και επί τόπου εργασίες. Ωστόσο, το βράδυ της Τετάρτης, ο Θρύλος βρήκε ακόμη έναν τρόπο να στηρίξει τους πληγέντες συνανθρώπους μας, από τις φονικές πλημμύρες. Προσφέροντας, μέσω της Ιεράς Μητροπόλεως Μεγαρίδος και Σαλαμίνος, οικονομική ενίσχυση, για τους πληγέντες μαθητές της περιοχής!
Μέσω των ποδοσφαιριστών Παπέ Σισέ και Πάρη Ντουμάνη, αλλά και του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της «Καραϊσκάκης ΑΕ», κ. Βασίλη Βασιλειάδη, ο Ολυμπιακός έδωσε το παρών στην Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, την οποία διοργάνωσαν στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» του ΣΕΦ, τα εκπαιδευτήρια της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς. Ο κ. Βασιλειάδης, εκπροσωπώντας τον Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και οι δύο «ερυθρόλευκοι» άσοι, παρέδωσαν στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Μεγαρίδος και Σαλαμίνος, κ.κ. Κωνσταντίνο, μία επιταγή 10.000€, για την ενίσχυση των μαθητών της Μάνδρας, οι οποίοι έχουν δικαίωμα, όπως όλα τα παιδιά του κόσμου, να συνεχίσουν να πηγαίνουν σχολείο και να μορφώνονται, παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν -ακόμη- στην περιοχή. Τα Εκπαιδευτήρια της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιά, ετοίμασαν μία υπέροχη γιορτή, με θεατρικά, τραγούδια, κάλαντα και δημιούργησαν μία εκπληκτική γιορτινή ατμόσφαιρα.
Παρόντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Πειραιώς και Φαλήρου κ.κ. Σεραφείμ, του Πρωτοσύγκελου της Ι.Μ.Π. Πανοσιολογιότατου Αρχιμανδρίτη Πατήρ Νύφωνα Καπογιάννη, του Πρωτοσύγκελου της Ι.Μ. Μεγαρίδος και Σαλαμίνος Πανοσιολογιότατου Αρχιμανδρίτη Πατήρ Προκοπίου Γεωργίου, της Προέδρου του Ιδρύματος Προστασία Νότητος «Άγ. Πολύκαρπος-Άγ. Γεώργιος» των Εκπαιδευτηρίων της Ι.Μ.Π., κας. Γιαννούλας Κονίδη, καθώς και πλήθους παιδιών και γονέων, τα μικρά παιδιά όλων των ηλικιών, τα οποία «παρέλασαν» από τη σκηνή, μας έβαλαν για τα καλά στο πνεύμα των Χριστουγέννων και μας θύμισαν για ποιο λόγο οι Άγιες ετούτες Ημέρες είναι διπλά σημαντικές, για την ανθρώπινη προσφορά και τη διάδοση της αγάπης. Στους χαιρετισμούς τους όσοι μίλησαν δεν έκρυψαν την συγκίνησή τους αλλά και τον πόνο ψυχής για την πληγείσα Μάνδρα Αττικής. Όλοι τους συμφώνησαν ότι θα κάνουν κάθε τι ανθρωπίνως δυνατό, προκειμένου να ανακουφιστούν όλοι εκείνοι οι άνθρωποι στη Μάνδρα, οι οποίοι μας έχουν ανάγκη. Ευχαρίστησαν παράλληλα τον Βαγγέλη Μαρινάκη για την προσφορά του, στη Μάνδρα.
Μεταξύ άλλων τόνισαν στους χαιρετισμούς τους:
Σεβασιμότατος Μητροπολίτης Πειραιώς και Φαλήρου κ.κ. Σεραφείμ: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον εκλεκτό φίλο και υπέροχο άνθρωπο, που μεταφέρει την αγάπη, την στοργή και τη διαχρονική στήριξη, του Προέδρου του Ολυμπιακού κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, τον Βασίλη Βασιλειάδη. Ο οποίος σήμερα έρχεται εδώ, όχι μόνο για να χαρεί με τα παιδιά μας, αλλά για να δηλώσει ότι ο Ολυμπιακός που είναι μία σύνθετη έννοια με τον Πειραιά, που προβάλει πάντοτε το ευ αγωνίζεσθαι, ως τρόπο ζωής των νέων ανθρώπων. Έρχεται για να προσφέρει και αυτός, όπως και η Μητρόπολή μας, ένα ελάχιστο αλλά πνευματικά μεγάλο, δώρο. Ένα δώρο στα παιδιά και στους ανθρώπους της Μάνδρας, που δοκιμάστηκαν απ’ αυτή τη φοβερή και τρομερή καταιγίδα και την πλημμύρα».
Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της 'Καραϊσκάκης ΑΕ', κ. Βασίλης Βασιλειάδης: «Θέλω να σας ενημερώσω Άγιε Πατέρα, ότι την επομένη της καταστροφής στην Μάνδρα, με εντολή του ηγέτη μας Βαγγέλη Μαρινάκη, οι άνθρωποι της ΠΑΕ Ολυμπιακός, του Σταδίου Καραϊσκάκη, της «ΘΡΥΛΟΣ», του προπονητικού κέντρου του Ρέντη βρεθήκαμε στην πόλη της Μάνδρας στο πλευρό των Μανδραίων και βοηθήσαμε με όλες τις δυνάμεις μας. Μεταφέραμε με φορτηγά αυτοκίνητα του Ολυμπιακού και παραδώσαμε στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Μάνδρας παλέτες με νερά, τρόφιμα πρώτης ανάγκης και κουβέρτες.
Με τα χωματουργικά μηχανήματα του Ολυμπιακού βγάλαμε και συνεχίζουμε να βγάζουμε, μέχρι και σήμερα και θα συνεχίσουμε μέχρι να ολοκληρωθεί το έργο, λάσπες από τις κατοικίες και από τους προαύλιους χώρους των κατοικιών. Τα πεζοδρόμια, τους δρόμους, τις πλατείες, τις αθλητικές εγκαταστάσεις, το νεκροταφείο και άλλους χώρους. Με τα φορτηγά αυτοκίνητα του Ολυμπιακού μεταφέρουμε και συνεχίζουμε να μεταφέρουμε τις λάσπες από την πόλη στο νταμάρι της χωματερής.
Με τα υδροφόρα οχήματά μας πλύναμε κατοικίες και τους προαύλιους χώρους τους, πεζοδρόμια, δρόμους και πλατείες, τις αθλητικές εγκαταστάσεις και το νεκροταφείο τις τρεις πρώτες ημέρες για να μπορέσουν να γίνουν οι ταφές των θυμάτων. Με τους ανθρώπους μας καθαρίσαμε τις αθλητικές εγκαταστάσεις, τον δημοτικό κινηματογράφο και άλλα. Φέραμε και μοιράσαμε με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού μας 14.200 εργαλεία καθαρισμού λασπών, 6.400 υλικά καθαριότητος και μοιράσαμε μπουφάν αντιανεμικά, φόρμες και άλλο αθλητικό ρουχισμό.
Με τους τεχνικούς μας κατασκευάσαμε από οπλισμένο σκυρόδερμα όλο τον μακρύ τοίχο όσο είναι η αίθουσα αυτή του δημοτικού κινηματογράφου που τον γκρέμισε το τσουνάμι. Μέχρι στιγμής έχουν ξοδευτεί 560.000 ευρώ. Η εντολή του ηγέτη μας του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη είναι να ξοδευτούν όσα χρειάζονται, αρκεί οι Μανδραίοι να ξαναβρούν τον δρόμο τους. Και θα είμαστε εκεί Σεβασμιότατε για όσο χρόνο μας έχουν ανάγκη οι Μανδραίοι. Είτε είναι Χριστούγεννα, είτε είναι Πρωτοχρονιά, είτε είναι Σαββατοκύριακα.
Ο ηγέτης μας, Βαγγέλης Μαρινάκης και όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού εύχεται στους Πειραιώτες και στις Πειραιώτισσες καλά Χριστούγεννα και καλή Πρωτοχρονιά. Συγγνώμη για την συγκίνησή μου, είμαι 34 μέρες στην Μάνδρα, μέσα στις λάσπες και δεν μπορείτε να καταλάβετε το δράμα του λαού. Μόνο όσοι περνάνε από εκεί και βλέπουν τις γιαγιάδες, βλέπουν τις γυναίκες, βλέπουν τα παιδιά μέσα στις λάσπες θα μπορούσαν να με καταλάβουν. Σας παραδίδω ως ελάχιστη συνεισφορά αυτή την επιταγή και σας ευχαριστούμε πολύ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα