Ξανά εκτός Χίλιεμαρκ και Μολέδο, επιστρέφουν Σιλά και Μουνιέ!

Ξανά εκτός Χίλιεμαρκ και Μολέδο, επιστρέφουν Σιλά και Μουνιέ!

Νίκος Αθανασίου
Ξανά εκτός Χίλιεμαρκ και Μολέδο, επιστρέφουν Σιλά και Μουνιέ!

bet365

Ο Βραζιλιάνος δεν θα ταξιδέψει ούτε στην Λαμία και πλέον αποτελεί ξένο σώμα στο Κορωπί. Ξεκάθαρο μήνυμα και στον Σουηδό μέσο από τον Ουζουνίδη. Πανέτοιμοι Σιλά και Μουνιέ που βρίσκονται στην αποστολή.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Λαμία την Πέμπτη στο πρώτο παιχνίδι για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος και για ακόμη ένα παιχνίδι έμεινε εκτός αποστολής ο Ροντρίγκο Μολέδο, χωρίς να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. Ο Βραζιλιάνος μετά το παιχνίδι με τον Πανιώνιο όπου δήλωσε πως έχει... πονοκέφαλο, αποτελεί ξένο σώμα στο Κορωπί και μετράει μέρες για να αποχωρήσει. Στο σύνολο για Λαμία δεν βρίσκεται ούτε και ο Όσκαρ Χίλιεμαρκ, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να του στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα για την συμπεριφορά του το τελευταίο διάστημα. Στον αντίποδα, κανονικά στην αποστολή βρίσκονται οι Μουνιέ και Σιλά που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους, όπως και ο Μολίνς.

Οι ποδοσφαιριστές έκαναν προθέρμανση, έπαιξαν «κορόιδο» και στη συνέχεια ελεύθερο παιχνίδι. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Κότσαρης ενώ απόντες με άδεια είναι οι Καμπέσας, Λουτσιάνο. Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή. Αυτά είναι: Διούδης, Βλαχοδήμος, Ευαγγέλου, Κολοβέτσιος, Αυλωνίτης, Κουλιμπαλί, Ινσούα, Γιόχανσον, Κουρμπέλης, Λουντ, Σιλά, Τζανδάρης, Δώνης, Χατζηγιοβάνης, Μουνιέ, Βιγιαφάνιες, Άλτμαν, Μολίνς, Πίσπας, Κουντουριώτης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα