Απάντηση NOVA σε Κούγια με ανακοίνωση και προσφυγή στα δικαστήρια

Απάντηση NOVA σε Κούγια με ανακοίνωση και προσφυγή στα δικαστήρια

Δημήτρης Τομαράς
Απάντηση NOVA σε Κούγια με ανακοίνωση και προσφυγή στα δικαστήρια

bet365

Η NOVA έβγαλε απάντηση σε έντονο ύφος στον Αλέξη Κούγια, υπογραμμίζοντας ότι θα προσφύγει πρώτη στα δικαστήρια μετά τις συκοφαντίες και τις απειλές του, όπως τονίζεται σχετικά.
Η απάντηση του συνδρομητικού καναλιού στον Κούγια:
Σε συνέχεια της προηγούμενης ανακοίνωσής της και σε απάντηση της ανακοίνωσης του δικηγόρου και ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλ. Κούγια, η Forthnet δηλώνει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι έχει εξοφλήσει στο ακέραιο τις υποχρεώσεις προς την Super League για τον μήνα Οκτώβριο όπως προβλέπεται από 18.8.2017 το Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ Nova και Super League. Αν η ΠΑΕ ΑΕΛ δεν έχει λάβει το ανάλογο ποσόν από την Super League για τον μήνα Οκτώβριο, δεν είναι θέμα που απασχολεί την Forthnet αλλά την ΠΑΕ ΑΕΛ και τις σχέσεις της με την Super League.
Τέλος, η Forthnet απαντώντας στις συνεχείς συκοφαντίες και απειλές του κ. Κούγια περί προσφυγής στην Δικαιοσύνη δηλώνει ότι θα το πράξει εκείνη πρώτη με σκοπό την υπεράσπιση του κύρους, της αξιοπιστίας και της πολύχρονης αδιαμφισβήτητης προσφοράς της στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα