Λέει το «ναι» ο Μασάς και προχωράει ο Ολυμπιακός (vid)

Λέει το «ναι» ο Μασάς και προχωράει ο Ολυμπιακός (vid)

Λέει το «ναι» ο Μασάς και προχωράει ο Ολυμπιακός (vid)

bet365

Η πλευρά του Ζινεντίν Μασάς έχει συγκεντρώσει ενδιαφέρον και ιταλικών, γαλλικών και γερμανικών ομάδων εκτός από τον Ολυμπιακό, ο παίκτης όμως βλέπει ως πρόκληση τους Πειραιώτες και η υπόθεση μπορεί να προχωρήσει και να κλείσει θετικά άμεσα.

Ο 21χρονος Γαλλοαλγερινός μεσοεπιθετικός Μασάς είναι ένα από τα... λαβράκια του Μοντέστο για τον Γενάρη με τους Γάλλους να επιμένουν από χθες πως υπάρχει θέμα απόκτησής του.

Η νεότερη πληροφόρηση από την Γαλλία αναφέρει πως για τον Ζιντενίν Μασάς - που έχει αποχωρήσει από την Τουλούζ - εκτός από τον Ολυμπιακό υπήρξε ενδιαφέρον και... κρούσεις και από ομάδες από Ιταλία, Γαλλία και Γερμανία. Η πλευρά του νεαρού άσου ωστόσο διέδιδε πως ο Μασάς θα ήθελε πολύ να παίξει στον Ολυμπιακό, δείχνοντας έτσι άκρως θετικός για μία τέτοια προοπτική και πως κάτι τέτοιο για εκείνον είναι τεράστια πρόκληση. Ειδικότερα ο agent Κουρμπίς σύμφωνα με τα όσα έχει μάθει από την Γαλλία το Gazzetta.gr έλεγε πως για ένα ταλέντο σαν τον Μασάς είναι μία μεγάλη ευκαιρία ο Ολυμπιακός και θα ήθελε πολύ να αγωνιστεί στην Ελλάδα. Οι Γάλλοι εμμένουν στο ότι η συγκεκριμένη περίπτωση θα προχωρήσει και θα φτάσει στο τελικό της στάδιο. Άλλωστε θα είναι μία απόκτηση - επένδυση για τους Πειραιώτες. Ακόμα ότι οι τελικές εξελίξεις μπορεί να είμαι άμεσες.

Ο Μασάς στην Τουλούζ είχε 26 αγώνες με 2 γκολ και 2 ασίστ ενώ έχει αναδειχθεί από τα φυτώρια της Μαρσέιγ. Επίσης είναι γνωστό πως ο εν λόγω παίκτης έχει προσφύγει δικαστικά για να λύσει την διαφορά του με την Τουλούζ. Ο Μοντέστο έχει κοιτάξει και άλλους νεαρούς παίκτες από την Τουλούζ και από την Ligue 2.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα