Λέει το «ναι» ο Μασάς και προχωράει ο Ολυμπιακός (vid)

Λέει το «ναι» ο Μασάς και προχωράει ο Ολυμπιακός (vid)

Λέει το «ναι» ο Μασάς και προχωράει ο Ολυμπιακός (vid)

Η πλευρά του Ζινεντίν Μασάς έχει συγκεντρώσει ενδιαφέρον και ιταλικών, γαλλικών και γερμανικών ομάδων εκτός από τον Ολυμπιακό, ο παίκτης όμως βλέπει ως πρόκληση τους Πειραιώτες και η υπόθεση μπορεί να προχωρήσει και να κλείσει θετικά άμεσα.

Ο 21χρονος Γαλλοαλγερινός μεσοεπιθετικός Μασάς είναι ένα από τα... λαβράκια του Μοντέστο για τον Γενάρη με τους Γάλλους να επιμένουν από χθες πως υπάρχει θέμα απόκτησής του.

Η νεότερη πληροφόρηση από την Γαλλία αναφέρει πως για τον Ζιντενίν Μασάς - που έχει αποχωρήσει από την Τουλούζ - εκτός από τον Ολυμπιακό υπήρξε ενδιαφέρον και... κρούσεις και από ομάδες από Ιταλία, Γαλλία και Γερμανία. Η πλευρά του νεαρού άσου ωστόσο διέδιδε πως ο Μασάς θα ήθελε πολύ να παίξει στον Ολυμπιακό, δείχνοντας έτσι άκρως θετικός για μία τέτοια προοπτική και πως κάτι τέτοιο για εκείνον είναι τεράστια πρόκληση. Ειδικότερα ο agent Κουρμπίς σύμφωνα με τα όσα έχει μάθει από την Γαλλία το Gazzetta.gr έλεγε πως για ένα ταλέντο σαν τον Μασάς είναι μία μεγάλη ευκαιρία ο Ολυμπιακός και θα ήθελε πολύ να αγωνιστεί στην Ελλάδα. Οι Γάλλοι εμμένουν στο ότι η συγκεκριμένη περίπτωση θα προχωρήσει και θα φτάσει στο τελικό της στάδιο. Άλλωστε θα είναι μία απόκτηση - επένδυση για τους Πειραιώτες. Ακόμα ότι οι τελικές εξελίξεις μπορεί να είμαι άμεσες.

Ο Μασάς στην Τουλούζ είχε 26 αγώνες με 2 γκολ και 2 ασίστ ενώ έχει αναδειχθεί από τα φυτώρια της Μαρσέιγ. Επίσης είναι γνωστό πως ο εν λόγω παίκτης έχει προσφύγει δικαστικά για να λύσει την διαφορά του με την Τουλούζ. Ο Μοντέστο έχει κοιτάξει και άλλους νεαρούς παίκτες από την Τουλούζ και από την Ligue 2.

Zinedine Machach | Goals, Assists, Skills | Marseille & Toulouse - 2016/2017

Best of internet