Με απουσίες και στο Αγρίνιο η ΑΕΚ

Με απουσίες και στο Αγρίνιο η ΑΕΚ

Γιώργος Τσακίρης
Με απουσίες και στο Αγρίνιο η ΑΕΚ

bet365

Χωρίς τους Σιμόες (θλάση, άρα ένα μήνα εκτός), Λιβάια, Βράνιες, Τσόσιτς στο τελευταίο ματς (Κυπέλλου) για το 2017 η Ένωση απέναντι στον Παναιτωλικό

Τα αγωνιστικά προβλήματα στην ΑΕΚ είναι κάτι που 'χει συνηθίσει όλος ο οργανισμός και έχει μάθει να ζει με αυτά από τον Σεπτέμβριο και έπειτα... Με απουσίες θα είναι και στο τελευταίο ματς για το 2017 όπως ήταν δεδομένο πως θα γίνει. Όπως είναι γνωστό οι «κιτρινόμαυροι» παίζουν αύριο (19:30 Cosmotesport TV) στο Αγρίνιο για το Κύπελλο (φάση των ''16'') με αντίπαλο τον Παναιτωλικό και για ένα ακόμη παιχνίδι δεν λείπουν τα πολλά προβλήματα.

Ο Μανόλο Χιμένεθ πληροφορήθηκε από χθες όταν έκανε μαγνητική ο Αντρέ Σιμόες πως δεν μπορεί να τον υπολογίζει για τον επόμενο μήνα. Κοινώς προφανώς θα χάσει και το ματς της επανέναρξης του πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό ξανά στο Αγρίνιο...

Η μαγνητική του Πορτογάλου άσου της ΑΕΚ έδειξε ότι έχει υποστεί μία θλάση β' βαθμού στον δεξιό τετρακέφαλο και ξεκίνησε αμέσως θεραπεία. Επαναλαμβάνουμε το διάστημα της απουσίας του υπολογίζεται στον ένα μήνα. Εκτός αποστολής είναι και οι πρώην Γιουγκοσλάβοι, Μάρκο Λιβάια, Ογκνιεν Βράνιες και Ούρος Τσόσιτς. Οι δυο τελευταίοι συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα στο γυμναστήριο (ενώ υπάρχουν και οι μόνιμες απουσίες των Μάνταλου και Γιόχανσον).

Οι 19 επιλογές του Σεβιγιάνου τεχνικού είναι οι εξής (εννοείται χωρίς τον Ανέστη μέσα σε αυτές): Οι εκλεκτοί του προπονητή της ΑΕΚ είναι οι Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Λόπες, Γιαννούτσος, Τζανετόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Γαλανόπουλος, Χριστοδουλόπουλος, Κονέ, Γιούσης, Κλωναρίδης, Μπακασέτας, Γιακουμάκης, Αραούχο, Αντωνίου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα