Σε πρώτο πλάνο Αναστασιάδης, Τσιώλης και Γεωργιάδης

Νίκος Μαρούδας
Σε πρώτο πλάνο Αναστασιάδης, Τσιώλης και Γεωργιάδης

bet365

Ο Αλέκος Βοσνιάδης αποτελεί παρελθόν και ήδη ξεκίνησε η ονοματολογία με τα ονόματα των Αναστασιάδη, Τσιώλη και Γεωργιάδη να ξεχωρίζουν.

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η Κέρκυρα η οποία ξεκινάει άμεσα επαφές με υποψήφιους ώστε να καταλήξουν στον εκλεκτό που θα αναλάβει τις τύχες της ομάδας. Ήδη ακούστηκαν τα πρώτα ονόματα με αυτά των Αναστασιάδη, Τσιώλη και Γεωργιάδη να ξεχωρίζουν.

Οι άνθρωποι της ομάδας άμεσα θα ανοίξουν τον κύκλο συζητήσεων με τους εν λόγω προπονητές για να δουν τις προθέσεις τους με τον Άγγελο Αναστασιάδη να έχει πολλές συμπάθειες στα υψηλά κλιμάκια αφού θεωρείται ένας προπονητής που θα ταίριαζε απόλυτα στην κατάσταση που βρίσκονται οι «Φαίακες».

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Άρσεναλ - Γουέστ Χαμ αν ο Μεζούτ Οζίλ πετύχει το πρώτο γκολ της αναμέτρησης. (21+,*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Το σίγουρο είναι ότι άμεσα αναμένονται εξελίξεις ώστε η Κέρκυρα να καταφέρει να βρει τον αντικαταστάτη του Βοσνιάδη και το νέο έτος να μην την βρει ακέφαλη στον πάγκο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα