Ο ΠΑΟΚ στο πλευρό του άτυχου φίλου του Άρη (pics)

Gazzetta team
Ο ΠΑΟΚ στο πλευρό του άτυχου φίλου του Άρη (pics)

bet365

Ολόκληρος ο ασπρόμαυρος οργανισμός, κυρίως μέσω πρώην και νυν αθλητών του, στηρίξει έμπρακτα την προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων για τον άτυχο φίλο του Άρη, Γιώργο Ιωαννίδη.

Μετά τον Γιάννη Μυστακίδη, την ΚΑΕ ΠΑΟΚ, τώρα ήρθε και η σειρά άλλων ποδοσφαιριστών και μπασκετμπολιστών του «Δικεφάλου», όπως ο Βιεϊρίνια, ο Σαλπιγγίδης, ο Πασχαλάκης, ο Χαραλαμπόπουλος, να συνδράμουν στον αγώνα ενίσχυσης του άτυχου φίλου του Άρη, μέσω του www.charityidols.gr

Πιο αναλυτικά στο charityidols.gr αναφέρεται:

«Η αλληλεγγύη πάνω από όλα!!!
Η ασπρόμαυρη οικογένεια συνεχίζει την στήριξη της στον Γιώργο Ιωαννίδη και την προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων για την επιστροφή στο σπίτι του στην Κατερίνη, και προσφέρει πολύ σημαντικά αθλητικά ενθύμια, που βρίσκονται αυτή την στιγμή στην μεγάλη Χριστουγεννιάτικη δημοπρασία στο www.charityidols.gr».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα