«Ερυθρόλευκη» χριστουγεννιάτικη γιορτή στο Καραϊσκάκη (pics)

«Ερυθρόλευκη» χριστουγεννιάτικη γιορτή στο Καραϊσκάκη (pics)

Δημήτρης Ρούσσος
«Ερυθρόλευκη» χριστουγεννιάτικη γιορτή στο Καραϊσκάκη (pics)

bet365

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός διοργάνωσε τη γιορτή της ομάδας για τα Χριστούγεννα, με τους παίκτες και το προσωπικό της ομάδας να περνούν χαλαρές στιγμές στο γήπεδο «Καραϊσκάκη».

Οι υποχρεώσεις της ομάδας για τη Superleague Σουρωτή για το 2017 ολοκληρώθηκαν την Κυριακή απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα και λίγες μέρες πριν το τελευταίο παιχνίδι για το έτος, κόντρα στον Πλατανιά για το Κύπελλο (20/12, 17.15) οι «ερυθρόλευκοι» βρήκαν το χρόνο για να χαλαρώσουν σε χριστουγεννιάτικο «φόντο».

Ποδοσφαιριστές, τεχνικό επιτελείο, οι εργαζόμενοι σε όλα τα κομμάτια του Ολυμπιακού (ΠΑΕ, Ρέντη, Καραϊσκάκη, Ακαδημία) συγκεντρώθηκαν στο εστιατόριο V’ammos, στον δεύτερο όροφο του γηπέδου Καραϊσκάκη μετά τις 18.00, για τη γιορτή της ΠΑΕ ενόψει των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Face painting, κλόουν, πολλά παιχνίδια, αλλά και ο υπέροχος -Χριστουγεννιάτικος- Λεόνε (με σκούφο Άγιου Βασίλη!), ήταν μερικά από τα χάπενινγκ που απόλαυσαν άπαντες σε οικογενειακό κλίμα και με τον «αέρα» της πρωτιάς στη βαθμολογία και των συνεχόμενων νικών, που έχουν δημιουργήσει ευφορία και αισιοδοξία για τη συνέχεια, στο «κατώφλι» του 2018.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα