Στο πλευρό του Παναθηναϊκού ο μάνατζερ του Γιόχανσον!

Στο πλευρό του Παναθηναϊκού ο μάνατζερ του Γιόχανσον!

Νίκος Αθανασίου
Στο πλευρό του Παναθηναϊκού ο μάνατζερ του Γιόχανσον!

bet365

Ο εκπρόσωπος του Ματίας Γιόχανσον έδειξε τον... δρόμο στους συναδέλφους του, ξεκαθαρίζοντας πως το μέγεθος του Παναθηναϊκού δεν επιτρέπει προσφυγές!

Ο Χασάν Σεντικάβα, ο μάνατζερ του Ματίας Γιόχανσον, έκανε την δήλωση του μήνα υπέρ του Παναθηναϊκού την ώρα που οι προσφυγές σε βάρος του «τριφυλλιού» σκάνε η μία πίσω από την άλλη. Μιλώντας σε σουηδική εφημερίδα, είπε χαρακτηριστικά:

«Ποτέ δεν θα φεύγαμε από μια ομάδα με αυτόν τον τρόπο. Δεν το έχουμε σκεφτεί καν. Ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη ομάδα, που βρέθηκε σε δύσκολη θέση, επειδή ο πρόεδρος έφυγε. Αλλά η ιστορία του συλλόγου δείχνει ότι έχει κάθε πιθανότητα να ανατρέψει τα πάντα».

Άρα ο Γιόχανσον δεν θα φύγει στην περίοδο του Ιανουαρίου;

«Όχι λόγω της κατάστασης στον Παναθηναϊκό αλλά μόνο μέσω μιας πώλησης. Αλλά αυτό συμβαίνει για όλους τους παίκτες σε όλες τις ομάδες του κόσμοι. Όλοι οι παίκτες μπορούν να φύγουν αν υπάρχουν προτάσεις».

Εσείς και ο πελάτης σας θα σκεφτόσασταν την προσφυγή;

«Όχι, ποτέ δεν θα το κάναμε αυτό. Δεν νομίζω ότι πρέπει να ενεργείς έτσι σε αυτή την κατάσταση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα