Τα γνωστά προβλήματα της Λαμίας ενόψει Παναθηναϊκού και το «ερωτηματικό» για Βάντερσον

Δημήτρης Ρούσσος
Τα γνωστά προβλήματα της Λαμίας ενόψει Παναθηναϊκού και το «ερωτηματικό» για Βάντερσον

bet365

Το αήττητο της Λαμίας τερματίστηκε την Κυριακή από την ΑΕΛ και πλέον άπαντες στη Φθιώτιδα κοιτούν το παιχνίδι του Κυπέλλου, ώστε να «κλείσουν» με καλό τρόπο το 2017.

Η άνοδος στη Superleague Σουρωτή, η πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, αλλά κυρίως η αξιοπρόσεκτη παρουσία των νεοφώτιστων στα «σαλόνια» έκαναν τους ανθρώπους της Λαμίας να υποστηρίζουν πως το 2017 ήταν «η χρονιά τους».

Το παιχνίδι με την ΑΕΛ την Κυριακή αποτελούσε ευκαιρία, ώστε να ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα για το ημερολογιακό έτος που κλείνει με θετικό τρόπο, αλλά ο Ντέλετιτς είχε άλλη γνώμη και το αήττητο των επτά αγώνων τερματίστηκε άδοξα.

Παρά το γεγονός πάντως πως το βλέμμα των Φθιωτών είναι διαρκώς στραμμένο στον «μαραθώνιο», το 2017 έχει ακόμα μια πρόκληση για εκείνους: το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο στο ΔΑΚ (21/12, 17.15). Εκεί πλέον επικεντρώνεται η προσοχή της Λαμίας, αφού ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στο «τριφύλλι» θα διατηρήσει το καλό κλίμα στις τάξεις της ομάδας και θα της επιτρέψει να οδηγηθεί στη διακοπή με το ηθικό ακμαιότατο.

Για τον αγώνα με τους «πράσινους», ο Μπάμπης Τεννές δεν πονοκεφαλιάζει για άλλους λόγους πλην των γνωστών. Ο Ανέστης Αναστασιάδης, παραμένει στο 50-50, αφού προπονείται κανονικά με την ομάδα, συμπεριλαμβάνεται στις αποστολές εδώ και τρεις αγωνιστικές (Παναιτωλικός, ΠΑΣ Γιάννινα, ΑΕΛ), όμως δεν έχει καταφέρει να αγωνιστεί ακόμα. Ο κίνδυνος υποτροπής, μετά το τράβηγμα που υπέστη στον οπίσθιο μηριαίο ελλοχεύει και στη Λαμία θέλουν να είναι πολύ προσεκτικοί με τον αρχηγό τους.

Εξάλλου, για τον αγώνα του Κυπέλλου δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Ακόστα, που θα εκτίσει το τελευταίο μέρος της τιμωρίας των τριών αγωνιστικών που του επιβλήθηκε, μετά την αποβολή του με το επεισοδιακό παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Τέλος, αναφορικά με την περίπτωση Βάντερσον, από τον σύλλογο «βγαίνει» πως είναι στο χέρι του Βραζιλιάνου να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση και να υπολογίζεται εκ νέου κανονικά από τον προπονητή. Υπενθυμίζεται πως ο 23χρονος επιθετικός υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα σε προπόνηση πριν τη 14η αγωνιστική, απέναντι στον ΠΑΣ και δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, ενώ το ίδιο συνέβη και με την ΑΕΛ.

Ο παίκτης δεν είναι σε «καραντίνα», αφού ακολουθεί το πρόγραμμα της ομάδας, κάνοντας ατομικές προπονήσεις. Πλέον μετράει 10 μέρες εκτός αγωνιστικών πλάνων και μένει να φανεί αν έχει «πάρει» το μήνυμα κι αν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, κάτι που ακόμα είναι αμφίβολο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα