Μέρος της προπόνησης ο Μανούσος

Μέρος της προπόνησης ο Μανούσος

Νίκος Μαρούδας
Μέρος της προπόνησης ο Μανούσος

bet365

Ένα ευχάριστο περίμενε τον Νταμίρ Κάναντι στην προπόνηση της Δευτέρας, αφού ο Αυστριακός τεχνικός είδε τον Γιώργο Μανούσο να ακολουθεί μέρος της προπόνησης. Με ΠΑΣ και ΑΕΛ εκτίει ο Ουάρντα

Στο προπονητικό κέντρο Μαζαράκη βρέθηκαν το πρωί οι ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου ενόψει της προετοιμασίας για τον πρώτο αγώνα του Κυπέλλου στη φάση των «16» με τον Αστέρα Τρίπολης.

Όπως την Κυριακή έτσι και την Δευτέρα, οι παίκτες που αγωνίστηκαν με την Κέρκυρα ακολούθησαν αποθεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο ενώ οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά σε αντοχή και τακτικές.

Ο Ντάουντα που ένιωσε ενοχλήσεις στο παιχνίδι με την Κέρκυρα και έγινε αλλαγή στο πρώτο ημίχρονο ακολούθησε το πρόγραμμα αποθεραπείας και την Τρίτη θα δοκιμαστεί αν θα μπορέσει τελικά να ταξιδέψει στην Τρίπολη.

Μέρος του προγράμματος της προπόνησης ακολούθησε ο Μανούσος με την εξέλιξη του τραυματισμού του να έχει θετική κατάληξη.

Από εκεί και πέρα, ο Αμρ Ουάρντα, αποφασίστηκε να εκτίσει την ποινή των επτά κίτρινων καρτών στα παιχνίδια με ΠΑΣ στα Γιάννενα και με την ΑΕΛ στο Περιστέρι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα