Έγραψε ιστορία ο Πασχαλάκης

Έγραψε ιστορία ο Πασχαλάκης

Νίκος Μαρούδας
Έγραψε ιστορία ο Πασχαλάκης

bet365

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, μετά το 0-1 με τον Πλατανιά κατάφερε να μείνει στα πρώτα του 5 παιχνίδια με την φανέλα του ΠΑΟΚ χωρίς να δεχτεί γκολ, κάτι που αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία των τερματοφυλάκων του «δικέφαλου» του βορρά.

Ένα... ιδιαίτερο ρεκόρ σημείωσε μετά και το παιχνίδι με τον Πλατανιά ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης. Ο Έλληνας γκολκίπερ, αγωνίστηκε για πέμπτη συνεχόμενη φορά ως βασικός τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ και κατάφερε να μείνει για ισάριθμο παιχνίδι χωρίς να δεχτεί γκολ.

Κάπως έτσι, έσπασε το ρεκόρ του Απόστολου Σαββουλίδη ο οποίος την σεζόν 1966/67 είχε κρατήσει το μηδέν για 396 λεπτά. Πλέον ο Πασχαλάκης έχει καταφέρει να μείνει χωρίς να δεχτεί τέρμα για 450 λεπτά, δηλαδή για 5 παιχνίδια συνολικά σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Τα παιχνίδια που ο Πασχαλάκης κράτησε το μηδέν:

Απόλλων Πόντου-ΠΑΟΚ 0-1 (Κύπελλο)

Αιγινιακός- ΠΑΟΚ 0-5 (Κύπελλο)

Ξάνθη-ΠΑΟΚ 0-3 (Super League)

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 4-0 (Super League)

Πλατανιάς- ΠΑΟΚ 0-1 (Super League)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα