Κωνσταντίνου: «Ο Παναθηναϊκός θα ξεπεράσει τα εμπόδια»

Κωνσταντίνου: «Ο Παναθηναϊκός θα ξεπεράσει τα εμπόδια»

Gazzetta team
Κωνσταντίνου: «Ο Παναθηναϊκός θα ξεπεράσει τα εμπόδια»

bet365

Σίγουρος ότι ο Παναθηναϊκός θα περάσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει εμφανίστηκε ο Βασίλης Κωνσταντίνου.

Ημερολόγιο Προσφορών Ένας μήνας γεμάτος δώρα*! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Ο Παναθηναϊκός έχει ολοκληρώσει προς το παρών τον σχεδιασμό του. Το πλάνο το είπε στους ανθρώπους που έπρεπε να το πει, στη Ζυρίχη και στην Ελλάδα. Θα στείλουμε τον διακανονισμό που πρέπει να υπογράψουν και θα περιμένουμε. Έχουμε δρόμο μπροστά μας. Όλος ο κόσμος θα βοηθήσει, όλοι θα βοηθήσουν γιατί πρωτάθλημα χωρίς Παναθηναϊκό δεν υπάρχει.

Όλοι ανησυχούμε και οι φίλοι του Παναθηναϊκού ακόμα περισσότερο. Πρέπει να κάνουν υπομονή και να συσπειρωθούμε. Η επόμενη μέρα είναι δύσκολη, αλλά με τη στήριξή τους ο Παναθηναϊκός θα μπορέσει να ξεπεράσει τα εμπόδια και θα τα ξεπεράσει.

Η νέα χρονιά θα είναι μια χρονιά του Παναθηναϊκού».

Για το αν έχουν ζητήσει κάποιοι παίκτες να φύγουν: «Ακόμη όχι. Εκτός από τον Κουτρουμπή δεν υπάρχει πρόταση από κάποιον ποδοσφαιριστή να φύγει».

Για τον Κουτρουμπή: «Δεν είναι στα σχέδια του προπονητή»

Για το αν υπάρχουν ψυχικά αποθέματα: «Απ΄ ότι είδατε στο σημερινό ματς υπάρχουν ψυχικά αποθέματα. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο από το να κρατήσουμε τον Παναθηναϊκό και θα κρατηθεί».

Για την απόσυρση του κύριου Θεοδωρόπουλου: «Ο κύριος Θεοδωρόπουλος ξέρει γιατί τη διέκοψε. Εμείς σαν διοίκηση θα κάνουμε αυτό που πρέπει»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα