Λεβαδειακός: Αποστολή χωρίς Τριποτσέρη και Τόνι Σίλβα

Δημήτρης Τομαράς
Λεβαδειακός: Αποστολή χωρίς Τριποτσέρη και Τόνι Σίλβα

bet365

Ο Λεβαδειακός έβγαλε αποστολή για το εντός έδρας παιχνίδι του με τον Πανιώνιο την Δευτέρα. Έξω ο τιμωρημένος Τριποτσέρης και ο εκτός πλάνων Σίλβα.
Από τους βασικούς ο αρχηγός Τριποτσέρης έχει κάρτες και λείπει. Εκτός πλάνων παραμένει ο Τόνι Σίλβα και το ίδιο και ο Βασιλείου.
Επίσης εκτός έμεινε και ο Ναμάσκο με τον Ανιγκό να έχει στην διάθεση του για πρώτη φορά τον Σωτηρίου. Επίσης εκτός έμεινε και ο Καραχάλιος. Οι εκλεκτοί του τεχνικού επιτελείου για το ματς της Δευτέρας στον Λεβαδειακό: Επασί, Σωτηρίου, Καλτσάς, Λεονάρντο, Μεντί, Μητρόπουλος, Φαβάρο, Ομπιόρα, Νιασέ, Γιακουμάκης, Γιουσούφ, Τσαμπούρης, Ζαραδούκας, Μπελγκαζουανί, Μοϊσέ Αντιλέχου, Σουμπίνιο, Καθάριος και Ιωαννίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα