Χιμένεθ: «Στο χέρι μας είναι να ξεχαστεί αυτό το αποτέλεσμα»

Χιμένεθ: «Στο χέρι μας είναι να ξεχαστεί αυτό το αποτέλεσμα»

Gazzetta team
Χιμένεθ: «Στο χέρι μας είναι να ξεχαστεί αυτό το αποτέλεσμα»

bet365

Ο Μανόλο Χιμένεθ έστειλε μήνυμα ανασύνταξης στους παίκτες του, μία μέρα μετά το 0-0 με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Η ΑΕΚ είχε την ευκαιρία να αναδειχθεί πρωταθλήτρια χειμώνα αλλά την... κλώτσησε με την γκέλα κόντρα στον Απόλλωνα. Ενα αποτέλεσμα που δεν περίμενε κανείς στις τάξεις της Ενωσης και γι' αυτό είναι πολύ σημαντικό το πώς θα αντιδράσουν από εδώ και πέρα. Σε αυτό στέκεται πλέον και ο Χιμένεθ, ο οποίος μίλησε στους παίκτες του την Κυριακή για να τους δώσει σύνθημα για τη συνέχεια.

Ο Ισπανός τεχνικός έδειξε στους Κιτρινόμαυρους βίντεο με φάσεις από το ματς αναλύοντας τους τι έκαναν λάθος και τι θα έπρεπε να κάνουν, κάνοντας και κάποιες προσωπικές επισημάνσεις, κυρίως σε αυτούς που έπαιζαν στα άκρα. Από εκεί και πέρα, στην ομιλία του, τόνισε στους παίκτες του ότι όλα εξαρτώνται από αυτούς και θα πρέπει, επειδή μπορούν, να "σβήσουν" στην πορεία αυτό το 0-0.

«Είναι ένα αποτέλεσμα που μας πίκρανε όλους αλλά θα πρέπει να το αφήσουμε πίσω και να συνεχίσουμε την δουλειά μας. Στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού κάναμε καλά πράγματα αλλά δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Αυτό που δεν μου άρεσε ήταν το γεγονός ότι δείχναμε να χάνουμε την ψυχραιμία μας όσο περνούσε η ώρα και δεν ψάχναμε το γκολ με σωστό τρόπο στο τέλος. Δεν μας αρέσει το αποτέλεσμα αλλά δεν πρέπει να μείνουμε σε αυτό το ματς, πρέπει να προχωρήσουμε, να σηκώσουμε κεφάλι και να ξέρουμε ότι στο χέρι μας είναι να ξεχαστεί αυτό το αποτέλεσμα και να πάρουμε ξανά τον έλεγχο», είπε μεταξύ άλλων ο Χιμένεθ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα