Λημνιός: «Σε καμιά άλλη Ελληνική ομάδα, μόνο στον ΠΑΟΚ» (vid)

Λημνιός: «Σε καμιά άλλη Ελληνική ομάδα, μόνο στον ΠΑΟΚ» (vid)

Gazzetta team
Λημνιός: «Σε καμιά άλλη Ελληνική ομάδα, μόνο στον ΠΑΟΚ» (vid)

bet365

Ο Δημήτρης Λημνιός μπορεί να μεγάλωσε στο Βόλο, αλλά με ΠΑΟΚτσή πατέρα, δεν είχε τύχη να γίνει «φαν» άλλης ομάδας, ενώ με βραζιλιάνα μητέρα ήταν δύσκολο να μην ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο…

Ο νεαρός Βολιώτης μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ «ανακρίθηκε», μαζί με τον Ευθύμη Κουλούρη, από τους νεαρούς ρεπόρτερ της ομάδας στα σημερινά Press Kids. Εκεί μεταξύ άλλων αποκάλυψε το πως ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο και τις οπαδικές προτιμήσεις του ίδιου και της οικογένειας του.

«Η μητέρα μου είναι από την Βραζιλία, οπότε έχω πάρει το… αίμα, δεν ξεκίνησα όμως να παίζω ποδόσφαιρο, ξεκίνησα καράτε για ένα εξάμηνο, το οποίο δεν μου βγήκε και μετά ο πατέρας μου πήγε στις ποδοσφαιρικές ακαδημίες του Βόλου. Ως παιδί του Βόλου υποστήριζα τη Νίκη Βόλου στις αρχές, ωστόσο επειδή ο πατέρας μου είναι ΠΑΟΚτσής, έβλεπα από μικρός τον ΠΑΟΚ και υποστήριζα τον ΠΑΟΚ», υποστήριξε ο Λημνιός, που όπως παραδέχθηκε «δεν πρόκειται να πήγαινα σε άλλη ελληνική ομάδα, μόνο στον ΠΑΟΚ».

Μιλώντας για τον στόχο της φετινής χρονιάς είπε: «Όλος ο κόσμος θέλει ο ΠΑΟΚ να πάρει το νταμπλ, από εκεί και πέρα είναι δύσκολο, όχι όμως ακατόρθωτο. Εμείς από την πλευρά μας σε κάθε ματς δίνουμε το 100%. Η ομάδα έχει πολλούς ποιοτικούς παίκτες, φέτος είναι ιδανική χρονιά να πάρουμε το πρωτάθλημα. Υπάρχουν άλλες δυο ομάδες, εύχομαι και ελπίζω στο τέλος εμείς να χαμογελάσουμε και να δώσουμε χαρά στον κόσμο του ΠΑΟΚ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα