Γαλαριώτης: «Ο Ατρόμητος έχει ανέβει επίπεδο» (pic)

Γαλαριώτης: «Ο Ατρόμητος έχει ανέβει επίπεδο» (pic)

Gazzetta team
Γαλαριώτης: «Ο Ατρόμητος έχει ανέβει επίπεδο» (pic)

bet365

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ατρόμητος, Χρήστος Γαλαριώτης, με μια φωτογραφία στο facebook τοποθετήθηκε για την τρομερή πορεία που κάνουν οι Περιστεριώτες τονίζοντας πως πλέον η ομάδα έχει αλλάξει επίπεδο.

Αυτά που ζουν φέτος στο Περιστέρι δεν τα είχαν φανταστεί ούτε στα πιο τρελά όνειρά τους! Ο Ατρόμητος, κλείνει τον πρώτο γύρο στην πρώτη τετράδα και ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ, Χρήστος Γαλαριώτης, μέσω facebook τοποθετήθηκε για την τρομερή πορεία της ομάδας σε αυτό τον πρώτο γύρο.

«Το παιχνίδι με την Κέρκυρα ήταν μια ακόμα απόδειξη ότι ο Ατρόμητος τη φετινή χρονιά έχει ανέβει επίπεδο και θα διεκδικήσει στα ίσα την έξοδο στην Ευρώπη. Βλέποντας αυτά τα παιδιά να παλεύουν σε ένα πολύ κακό αγωνιστικό χώρο ένιωσα περήφανος και ευχαριστημένος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας. Ευχή όλων να συνεχιστεί το όνειρο και στον 2ο γύρο όπου είμαι σίγουρος ότι οι ποδοσφαιριστές μας θα τα δώσουν όλα. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τους εξαιρετικούς φιλάθλους μας που διένυσαν εκατοντάδες χιλιόμετρα για να υποστηρίξουν τον Ατρόμητο στο νησί των Φαιάκων υπό καταρρακτώδη βροχή! Τους περιμένουμε δίπλα μας και στο δύσκολο παιχνίδι για το Κύπελλο την Τετάρτη στην Τρίπολη! #atromitosfc #family», έγραψε χαρακτηριστικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα