Κοντοές: «Η ΑΕΚ έπαιξε όπως την περίμενα»

Gazzetta team
Κοντοές: «Η ΑΕΚ έπαιξε όπως την περίμενα»

bet365

Στη σημασία του βαθμού με την ΑΕΚΛ στάθηκε ο Γιάννης Κοντοές ο οποίος τόνισε και ότι η Ενωση έπαιξε με έναν αναμενόμενο τρόπο παιχνιδιού.

Ο Κοντοές είπε στη «Nova»:

«Για μας είναι πάρα πολύ σημαντικός ο κάθε βαθμός. θα προτιμούσα να είχαμε πάρει έναν βαθμό με τον Πλατανιά, αν όχι να νικούσαμε και να χάναμε σήμερα. Είμαστε ρεαλιστές, ξέρουμε ότι πάμε για τη σωτηρία. Από εκεί και πέρα θα έλεγα ότι είναι και ένας βαθμός ψυχολογίας γιατί δείχνουμε τις ικανότητές μας».

Για το τί άλλαξε ο Γιώργος Παράσχος: «Δεν χρειάζεται να μιλήσω εγώ για τον κύριο Γιώργο, είναι πάρα πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο. Νομίζω ότι το βασικό του προσόν είναι ότι διαβάζει πολύ καλά τον αντίπαλο. Νομίζω ότι κι ο κόουτς κι εμείς καταβάλαμε μεγάλη προσπάθεια σε ένα νέο σύστημα, το δουλέψαμε πολύ μέσα στην εβδομάδα και πήραμε έναν πολύ σημαντικό βαθμό».

Για το ότι η ΑΕΚ έπαιξε με ψηλές μπαλιές, ο Κοντοές είπα ότι η απουσία του Μάνταλου έπαιξε ρόλο στο να παίξει η ΑΕΚ με έναν αναμενόμενο τρόπο και τόνισε ότι η Ενωση έπαιξε όπως την περίμενε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα