Λαμπρόπουλος: «Θα πάρουμε αλλού τους βαθμούς»

Λαμπρόπουλος: «Θα πάρουμε αλλού τους βαθμούς»

Gazzetta team
Λαμπρόπουλος: «Θα πάρουμε αλλού τους βαθμούς»

bet365

Ο στόπερ της Ενωσης σχολίασε πως δεν χάθηκε τίποτα για την ΑΕΚ μετά το σημερινό 0-0
Σε κάποιο άλλο ματς θα βρει η ΑΕΚ τους βαθμούς που έχασε σήμερα, όπως σχολίασε ο Λαμπρόπουλος στην κάμερα της NOVA. «Δεν νομίζω πως υπήρχε πίεση για τον τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα. Είναι ένας άτυπος τίτλος, το θέλαμε περισσότερο για μας και τη χρονιά που έχουμε κάνει. Ο αντίπαλος δεν βοήθησε να παίξουμε ποδόσφαιρο, έκανε καθυστερήσεις σε όλο το παιχνίδι, αλλά αυτό γίνεται με τις μικρότερες ομάδες στο ΟΑΚΑ. Δεν έπρεπε να χάσουμε βαθμούς στην έδρα μας αλλά δεν πειράζει, θα τους πάρουμε αλλού», ήταν αρχικά τα λόγια του.
Και συνέχισε. «Δεν τελείωσε το πρωτάθλημα, υπάρχουν ακόμα 15 αγωνιστικές. Πρέπει να κερδίσουμε τον Παναιτωλικό για αρχή και να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα