Λημνιός: «Στο 2018 να πάμε ακόμη καλύτερα»

Gazzetta team
Λημνιός: «Στο 2018 να πάμε ακόμη καλύτερα»

bet365

Ο Δημήτρης Λημνιός κρατάει τη νίκη και τους τρεις βαθμούς και ελπίζει σε πολύ καλύτερες εμφανίσεις μέσα στο 2018. Για τον ίδιο η χρονιά που φεύγει ήταν ιδανική…

Ειλικρινείς ο Βολιώτης μέσος του ΠΑΟΚ στο ξεκίνημα των δηλώσεων του υποστήριξε: «Είπαμε πριν το ματς ότι θέλαμε τη νίκη, ακόμα και με κακή εμφάνιση έπρεπε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, αυτό θέλαμε. Είχαμε πολλές ευκαιρίες στο ματς, λυτρωθήκαμε με το γκολ του Μαλεζά, συνεχίζουμε για το ματς του Κυπέλλου».

Αναφερόμενος στη δική του παρουσία δεν έδειξε να είναι ικανοποιημένος. «Ανασταλτικά πήγα καλά, από εκεί και πέρα δεν μπήκα καλά στο πρώτο μέρος, θα πρέπει να βελτιωθώ περισσότερο, ενώ στο δεύτερο βοήθησα περισσότερο στην επίθεση. Είχα 1-2 καλές ευκαιρίες να κάνω το σουτ, δεν έδωσα σήμερα αυτό που είχα να δώσω, το πιο σημαντικό, πάντως, είναι ότι κερδίσαμε το ματς. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια και στην πορεία πιστεύω πως θα σκοράρω».

Ο Λημνιός κλείνει το 2017 ως ένα από τα βασικά στελέχη του ΠΑΟΚ και όπως λέει: «Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος, ξέρουμε που είμαστε καλοί και που έχουμε αδυναμίες, θα πρέπει να συνεχίσουμε την δουλειά. Ήταν μια ιδανική χρονιά, πρέπει να κοιτάξουμε την πορεία, να βελτιωθούμε περισσότερο και να κάνουμε περισσότερα γκολ γιατί δημιουργούμε πολλές ευκαιρίες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα