Πέλκας: «Κρατάμε τους τρεις βαθμούς»

Gazzetta team
Πέλκας: «Κρατάμε τους τρεις βαθμούς»

bet365

Ο Δημήτρης Πέλκας θυμόταν κάποια από τα λίγα γκολ του Στέλιου Μαλεζά και όπως είπε αυτό που κρατάει από το ματς στα Περιβόλια είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών.

«Θυμάμαι πολύ καλά εκείνο το γκολ με τον Ηρακλή, μαλλιά είχε τότε... Πρέπει να έχει βάλει κι ένα ακόμη...» υποστήριξε στον επίλογο των δηλώσεων του ο Δημήτρης Πέλκας, μετά το τέλος του αγώνα με τον Πλατανιά από τον οποίο θέλει να κρατήσει μόνο τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.

«Δεν υπάρχουν εύκολο παιχνίδια, το είδαμε κι εμείς και η ΑΕΚ που δεν κατάφερε να κερδίσει σήμερα. Κρατάμε τους 3 βαθμούς, είναι πολύ σημαντική νίκη για εμάς και το καταφέραμε. Δεν μπήκαμε χαλαρά στο παιχνίδι, εγώ αυτό που σκεφτόμουν πριν το ματς, ήταν ότι ήξερα ότι θα κλείνονταν πίσω ο Πλατανιάς. Δεν θα έπαιζε για παράδειγμα όπως ο Παναθηναϊκός ή η Ξάνθη... Έπρεπε να βρούμε άλλο τρόπο να τρέξουμε, αλλά έπρεπε να βρούμε το πως θα τρέξουμε. Είχαμε κάποια καλά διαστήματα στο παιχνίδι και τα καταφέραμε», υποστήριξε ο 24χρονος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα