Μαλεζάς: «Να κοιτάμε το αύριο και όχι το Μάιο»

Gazzetta team
Μαλεζάς: «Να κοιτάμε το αύριο και όχι το Μάιο»

bet365

Για τον Στέλιο Μαλεζά, σκόρερ του ΠΑΟΚ στα Περιβόλια «αυτό που μετράει είναι η νίκη», γιατί όπως παραδέχεται «στο τέλος κανείς δε θα θυμάται την απόδοση, αλλά μόνο τα αποτελέσματα…».

Ο 32χρονος αμυντικός με το γκολ που πέτυχε, μόλις το 6ο στην καριέρα του, χάρισε στον ΠΑΟΚ τρεις πολύτιμους βαθμούς και στις δηλώσεις του στάθηκε περισσότερο στην αλλαγή της εικόνας του «Δικεφάλου» στα εκτός έδρας ματς, γιατί όπως είπε: «Επρεπε να αλλάξουμε, να καθίσουμε και να δούμε τι έφταιγε και δεν κερδίζαμε εκτός Τούμπας, γιατί ξέραμε και εμείς οι ίδιοι ότι δεν αρκεί να κερδίζουμε μόνο στην έδρα μας. Όταν περνάνε τα εκτός έδρας και δεν κερδίζεις, αυτό μπαίνει στο μυαλό σου. Το σημαντικό ήταν να κερδίσουμε τους εαυτούς μας. Να αποκτήσουμε ψυχολογία κερδίζοντας επαγγελματικά και μακριά από το γήπεδο μας».

Με δέκα χρόνια στην πλάτη του μέσα στην Τούμπα, ο Στέλιος Μαλεζάς, γνωρίζει πολύ καλά τι χρειάζεται για να φτάσει ο ΠΑΟΚ να κόψει πρώτος το νήμα, αλλά απαντά και στο ερώτημα γιατί δεν ερχόντουσαν τα αποτελέσματα το προηγούμενο διάστημα πριν τρέξει η ομάδα ένα σερί νικών.

«Δυστυχώς στην Ελλάδα δεν μπορούμε να καταλάβουμε κάτι σημαντικό», είπε, «ότι αν δεν υπάρξει χημεία, μεταξύ παικτών και προπονητή δεν μπορεί να παίξει σε όλα τα παιχνίδια καλά. Θέλει υπομονή και δουλειά, δεν είναι καθόλου εύκολο να κερδίσεις ομάδες, που έχουν κίνητρο να κερδίσουν τους μεγάλους. Ο Σάντος χρειάστηκε ένα χρόνο να μας κάνει ομάδα και αυτό που πρέπει να μας ενδιαφέρει είναι το τι θα κάνουμε στο αμέσως παιχνίδι και όχι τι θα συμβεί το Μάιο», τόνισε ο εκ των αρχηγών του ΠΑΟΚ, που βρήκε χώρο και χρόνο στην ενδεκάδα, μετά και την αποχώρηση του Σαμπράνο.

«Ήμουν τυχερός μπήκα σ’ ένα καλό τάιμινγκ όταν η ομάδα ρόλαρε, βρήκε τη χημεία της, αυτό ξέρετε βοηθάει όταν αλλάζει ένα ή δύο κομμάτια της γιατί είναι πιο εύκολο για όλους. Βοήθησε η ομάδα ώστε να φανεί προς τα έξω ότι είμαι έτοιμος», υποστήριξε και με την εμπειρία του στάθηκε στην ουσία και στο αποτέλεσμα αναφερόμενος στη μάχη του τίτλου.

«Κανείς δεν θα κοιτάξει το τέλος την απόδοση, αλλά θα θυμάται μόνο τις νίκες. Οσο κερδίζεις παίρνεις ψυχολογία και αυτό σε φέρνει πιο κοντά στον στόχο σου. Μακάρι να υπάρχουν τρεις και τέσσερις ομάδες να διεκδικήσουν μέχρι τέλος το πρωτάθλημα. Ελπίζω να είμαστε εμείς στο τέλος αυτοί που θα κόψουμε πρώτοι το νήμα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα