Βασιλακάκης: «Δεν μπορούσα να πάω στο κόρνερ»

Gazzetta team
Βασιλακάκης: «Δεν μπορούσα να πάω στο κόρνερ»

bet365

Ο Θοδωρής Βασιλακάκης, μίλησε για την φάση του γκολ του και τόνισε πως δεν υπήρχε περίπτωση να πάει στο κόρνερ για να... φάει τον χρόνο και ξεκαθαρίζει πως δεν αλλάζουν οι στόχοι του Ατρόμητου.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

Για τον Ουάρντα και τα όσα είπε για τα γκολ του και την δουλειά του: «Τον ευχαριστώ που είναι στην ομάδα, την βελτιώνει και δίνει ποιότητα στην ομάδα. Κάθομαι δουλεύω και βελτιώνομαι. Μ' αρέσει να έρχομαι σε επαφή με τα δίχτυα και για να έρθω πρέπει να δουλέψω. Το σουτ είναι θέμα δουλειάς, δεν είναι θέμα ταλέντου ή να γεννηθείς με αυτό, δουλεύεις και μέσα από εκεί έρχεται. Με την δουλειά όλα μπορείς να τα πετύχεις».

Για το γκολ του και το γεγονός πως από τον πάγκο του φώναζαν να πάει στο κόρνερ: «Στο σημείο που βρισκόμουν δεν μπορούσα να πάω στο κόρνερ! Ήμουν ένας με έναν με τον τερματοφύλακα, θα είχα την ευκαιρία, είτε το έβαζα, είτε το έχανα θα το έκανα. Αυτό διάλεξα τελικά, βγήκα κερδισμένος κι εγώ και η ομάδα από την επιλογή μου, οπότε όλα καλά».

Για το γεγονός πως τα παιχνίδια με Πλατανιά και Κέρκυρα έμοιαζαν: «Είναι δύο παιχνίδια που οι ομάδες καίγονταν για βαθμούς. Οπότε ήταν φυσιολογικό να μπούνε δυνατά από την αρχή, να επιβάλουν τον ρυθμό τους ώστε να πάρουν κάτι από το παιχνίδι. Φυσιολογικά όπως ήρθε η εξέλιξη του παιχνιδιού εφόσον δεν έγινε κάποια σπουδαία ευκαιρία είτε από εμάς είτε από την Κέρκυρα, βάση ποιότητας στο δεύτερο ημίχρονο και ανάλυση του αγώνα βγήκαν τα πράγματα όπως τα θέλαμε. Ευτυχίσαμε και σκοράραμε γρήγορα στο δεύτερο ημίχρονο, οπότε ήταν πιο ανοιχτοί οι χώροι και με την ποιότητα που έχουμε μπορέσαμε να βρούμε κι άλλα τέρματα για να τελειώσουμε το παιχνίδι».

Για το αν στο μυαλό πλέον υπάρχει κάτι περισσότερο από την Ευρώπη: «Δεν θα αλλάξουμε στόχους επειδή νικάμε. Μας ενδιαφέρει να νικάμε ώστε να έρθει ο κύριος στόχος μας που είναι η Ευρώπη. Τώρα από εκεί και πέρα αν έρθει κάτι καλύτερο εμείς θα το κυνηγήσουμε μέχρι τέλους κι ό,τι προκύψει. Αλλά εμείς δεν δηλώνουμε ούτε πρωτάθλημα, ούτε Τσαμπιονς Λιγκ, δηλώνουμε Ευρώπη, αυτό που θέλαμε από την αρχή της χρονιάς. Μας ενδιαφέρει και το Κύπελλο, αλλά κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Έτσι θα πορευτούμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα