Χιμένεθ: «Τόσες φάσεις, κανένα γκολ...»

Χιμένεθ: «Τόσες φάσεις, κανένα γκολ...»

Gazzetta team
Χιμένεθ: «Τόσες φάσεις, κανένα γκολ...»

bet365

Ο Μανόλο Χιμένεθ δήλωσε ικανοποιημένος από όσα έκανε η ΑΕΚ κόντρα στον Απόλλων, παρά το γεγονός ότι δεν ήρθε η νίκη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ισπανός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου.

Για το τι δεν πήγε καλά και γιατί ανακάτεψε τόσο την τράπουλα σε σχέση με το προηγούμενο ματς: «Ο λόγος είναι ότι έπρεπε να γίνουν αλλαγές. Η μόνη αλλαγή που έγινε ήταν ο Λάζαρος και ο Γαλανόπουλος. Να πω τι δεν πήγε καλά... Είχαμε 20 σουτ στον στόχο και δεν μπορέσαμε να βάλουμε ένα γκολ».

Για το αν είναι ευχαριστημένος από την εικόνα της διαιτησίας συνολικά στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος: «Δεν θέλω να μιλήσω για αυτό, είναι πολύ δύσκολονα σφυρίζεις. Οταν μια ομάδα προσπαθεί από το πρώτο λεπτό να κάνει καθυστερήσεις πάντως, δεν κερδίζει κανείς τίποτα αν ο τερματοφύλακας πάρει μια κάρτα στις καθυστερήσεις...».

Για το πώς πρέπει να διαχειριστεί η ΑΕΚ αυτή την γκέλα: «Επρεπε να βάλουμε ένα γκολ απέναντι σε μια ομάδα που αμύνθηκε καλά. Είχαμε τον απόλυτο έλεγχο, το μόνο που έπρεπε να κάνουμε ήταν να βάλουμε ένα γκολ. Αυτό που έκανε η ομάδα σήμερα ήταν να κυκλοφορήσει την μπάλα, να κάνει πολλές φάσεις, να κερδίσει 13 κόρνερ... Εγώ είμαι ικανοποιημένος σήμερα παρά το γεγονός ότι δεν νικήσαμε».

Για το πώς θα διαχειριστεί αυτό το αποτέλεσμα: «Το πρωτάθλημα έχει πάρα πολύ δρόμο ακόμη. Δεν μπορούμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα για να νικήσουμε στο επόμενο ματς, το μόνο που μας έλειψε ήταν το γκολ σήμερα. Ευκαιρίες κάναμε, παίζαμε με τέσσερις επιθετικούς στο τέλος, αλλά γκολ δεν βάλαμε».

Για το αν ο Μασούντ είναι παίκτης που ενδιαφέρει για τον Ιανουάριο: «Σκέφτομαι μόνο τους παίκτες που έχουμε, μακάρι να επιστρέψουν οι τραυματίες που έχουμε και θα μιλήσω μόνο για τους παίκτες που ανήκουν στην ΑΕΚ. Ο Μασούντ δεν ανήκει στην ΑΕΚ και δεν θα κάνω κανένα σχόλιο, θα ήταν έλειψη σεβασμού σε πολλά άτομα».

Για το αν εκνεύρισε την ΑΕΚ ο Απόλλων από το 70' και μετά: «Θα συμφωνήσω απόλυτα. Νομίζω πως κάναμε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι ως το 70' προσπαθώντας, αν και δεν το καταφέραμε, να σκοράρουμε. Υπήρξαν στιγμές, όμως, που έγιναν μεγάλες μπαλιές, σέντρες, γεμίσματα και αυτό δεν είναι το ποδόσφαιρο που παίζει η ΑΕΚ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα