Πρωταθλητής χειμώνα... εκτός έδρας ο Ατρόμητος!

Πρωταθλητής χειμώνα... εκτός έδρας ο Ατρόμητος!

Νίκος Μαρούδας
Πρωταθλητής χειμώνα... εκτός έδρας ο Ατρόμητος!

bet365

Απίθανα πράγματα κάνει ο φετινός Ατρόμητος, ο οποίος ό,τι και να γίνει στην τελευταία αγωνιστική του γύρου τερματίζει πρώτος στα εκτός έδρας!

Αυτά που ζουν φέτος στο Περιστέρι δεν έχουν προηγούμενοι. Ο Ατρόμητος κάνει γιορτές στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και φυσικά τα όνειρα είναι ελεύθερα για όλους. Πόσο μάλλον για το σύνολο του Νταμίρ Κάναντι που σιγά σιγά κάνει τον κόσμο να πιστεύει σε θαύματα!

Ο Ατρόμητος ό,τι και να γίνει σε αυτή την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου θα είναι πρωταθλητής χειμώνα στα εκτός έδρας παιχνίδια! Οι Περιστεριώτες, κλείνουν τον πρώτο γύρο έχοντας μακριά από το Περιστέρι 5 νίκες, 2 ισοπαλίες και μόλις 1 ήττα, αυτή στην Τούμπα από την οποία έχουν έντονα και σωστά παράπονα από την διαιτησία. Σε βαθμούς αυτή η επίδοση μεταφράζεται σε 17! Συνολικά ο Ατρόμητος έχει 30, δηλαδή έχει πάρει περισσότερους πόντους μακριά από την έδρα του.

Αυτός που ακολουθεί είναι ο Ολυμπιακός με 13 πόντους. Σκεφτείτε να είχε μετρήσει και το γκολ του Ρισβάνη με την ΑΕΛ, τότε που ο Μάνταλος δεν είδε πως η μπάλα πέρασε την γραμμή, ο Ατρόμητος τώρα θα είχε 19 (!) βαθμούς εκτός έδρας.

Και αυτή η τρομερή εκτός έδρας πορεία μην ξεχνάτε πως έγινε κόντρα σε ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ, η Ξάνθη και ο Παναιτωλικός!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα