Δεληγιαννίδης: «Περιμένω την ευκαιρία μου»

Δεληγιαννίδης: «Περιμένω την ευκαιρία μου»

Δεληγιαννίδης: «Περιμένω την ευκαιρία μου»

Ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης τόνισε ότι τα δύο τελευταία χρόνια προσπαθεί να βελτιώσει το αριστερό του πόδι, από την στιγμή που αγωνίζεται στην θέση του αριστερού μπακ, ενώ ανέφερε ότι περιμένει την ευκαιρία του. 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Δεληγιαννίδης:

Προσφορά-έκπληξη* σε περιμένει, ποντάροντας στο Μάντσεστερ Σίτι - Τότεναμ!  (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Για την θέση στην οποία αγωνίζεται: «Η κανονική μου θέση είναι δεξί μπακ. Τα τελευταία δύο χρόνια όμως, σε όλα τα παιχνίδια που αγωνίστηκα, έπαιξα ως αριστερός μπακ. Προσπαθώ να βελτιώσω περισσότερο το αριστερό πόδι μου, που δεν είναι το καλό μου. Έχω μιλήσει με τον προπονητή, μου έχει πει τι πρέπει να βελτιώσω και  περιμένω την ευκαιρία μου. Πιστεύω πως δεν θα αργήσει να έρθει». 

Για τον Πλατανιά: «Μετά την έλευση του καινούργιου προπονητή, ο Πλατανιάς δείχνει καλύτερος. Το ότι είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, δεν σημαίνει κάτι. Νομίζω πως αυτό ίσως κάνει και πιο δύσκολα τα πράγματα για εμάς, γιατί οι αντίπαλοι θα θέλουν τους τρεις βαθμούς για να φύγουν από τη δύσκολη θέση στη οποία βρίσκονται».

Για τα στοιχεία που θα οδηγήσουν στην νίκη τον Δικέφαλο: «Εάν είμαστε αυτοί που πρέπει να είμαστε, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Πρέπει όλοι να δείξουμε διάθεση και πάθος» .

Best of internet