Ελ Καντουρί: «Επιστρέφω τέλη Γενάρη»

Σταύρος Σουντουλίδης
Ελ Καντουρί: «Επιστρέφω τέλη Γενάρη»

bet365

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί συνεχίζει να απασχολεί τον κόσμο της Νάπολι, μετά το διπλό πέρασμά του από την ομάδα του Ιταλικού νότου, με τον ίδιο να μιλάει για τον ΠΑΟΚ και την Ελλάδα.

Ο Μαροκινός μεσοπιθετικός του ΠΑΟΚ πέρασε δύο διαφορετικές περιόδους στην ομάδα της Νάπολι (2012-13 και 2015-17), με τον ίδιο να εξιστορεί αρκετές ιστορίες από την παρουσία του στην ομάδα του Ιταλικού νότου, όπως η πλάκα στον Ιγκουαίν με τη… βόμβα στο αεροδρόμιο Καποντιτσίνο, στην συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα CalcioNapoli24 μιλώντας και για τον ΠΑΟΚ.

«Πριν από μερικές ημέρες τραυματίστηκα με αποτέλεσμα να μείνω εκτός για περίπου δύο μήνες. Ξεκίνησα κάποιες θεραπείες και θα είμαι έτοιμος στα τέλη Ιανουαρίου», σχολίασε ο Ελ Καντουρί, από τον οποίο ζητήθηκε η άποψη για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Μάντσεστερ Σίτι - Τότεναμ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+). *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

«Το επίπεδο δεν είναι όπως του ιταλικού πρωταθλήματος, οι πέντε-έξι πρώτες ομάδες δεν είναι κακές, αλλά συνολικά το επίπεδο δεν είναι αρκετά υψηλό. Ηταν δύσκολα για μένα στο ξεκίνημα, είναι ένα πρωτάθλημα που στηρίζεται στη δύναμη, οι ομάδες δε τα παρατάνε εύκολα», απάντησε και αναφέρθηκε στο επεισόδιο που είχε με τον Αλέξη Κούγια στον αγώνα με την ΑΕΛ.

«Μείναμε με δέκα παίκτες, δεχθήκαμε το γκολ της ισοφάρισης στο 90ο λεπτό και ενώ ήμουν δεξιά κοντά στον πάγκο της Λάρισας ο τιμ μάνατζερ της ομάδας μου επιτέθηκε με προσβλητικά λόγια. Με τη λήξη του αγώνα τον ρώτησα τι ήθελε και ανταλλάξαμε δύο τρείς κουβέντες. Περίμενα όλα να τελειώσουν εκεί και προχωρήσαμε προς τα αποδυτήρια. Τότε ο πρόεδρος της Λάρισας, έρχεται από πίσω, αρχικά νόμιζα ότι είναι ο φροντιστής της ομάδας, φτύνοντας με στα μούτρα. Ημουν τσαντισμένος, εκνευρισμένος, αλλά ευτυχώς κρατήθηκα γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα είχα τιμωρηθεί με 5-6 αγωνιστικές, καλύτερα που έληξε με αυτόν τον τρόπο…».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα