Βγαίνει ο πρωταθλητής χειμώνα

Θοδωρής Βασίλης
Βγαίνει ο πρωταθλητής χειμώνα

bet365

Η ΑΕΚ έχει την ευκαιρία να αναδειχθεί πρωταθλήτρια χειμώνα υποδεχόμενη τον Απόλλωνα Σμύρνης. Σε απόσταση αναπνοής θέλει να μείνει ο ΠΑΟΚ στην Κρήτη κόντρα στον Πλατανιά. Κέρκυρα - Ατρόμητος το άλλο ματς του Σαββάτου της 15ης αγωνιστικής.

Με στόχο να κλείσει το 2017 στην κορυφή του πρωταθλήματος η ΑΕΚ φιλοξενεί στο ΟΑΚΑ τον Απόλλωνα Σμύρνης. Η Ένωση η οποία με νίκη βγαίνει πρωταθλήτρια χειμώνα, δεν θα έχει στην διάθεσή της τους Βράνιες και Τσόσιτς οι οποίοι δεν ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμού. Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι θα έχουν νέο προπονητή, τον Γιώργο Παράσχο, ο οποίος δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Κονέ.

Στην Κρήτη ο ΠΑΟΚ θέλει να δώσει συνέχεια στις δύο σερί νίκες και να περάσει και από την έδρα του ουραγού Πλατανιά. Ο Δικέφαλος του Βορρά που είναι μια ανάσα από την κορυφή, δεν έχει τους τιμωρημένους Μακ και Πρίγιοβιτς αλλά και τον ανέτοιμο Βιεϊρίνια. Αντίθετα, επιστρέφει μετά από οκτώ μήνες ο Μυστακίδης. Με απουσίες και ο Πλατανιάς αφού εκτός αποστολής για διάφορους λόγους είναι οι Ενσικουλού, Μπούτνικ, Στάθης, Κοροβέσης και Πλιάτσικας.

Τορίνο - Νάπολι με προσφορά ημέρας*, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και forzato cashout*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Τέλος, το στο ματς που ανοίγει την αυλαία της 15ης αγωνιστικής, η Κέρκυρα η οποία καίγεται για βαθμούς, φιλοξενεί τον Ατρόμητο. Οι γηπεδούχοι είναι στις χαμηλές θέσεις και χρειάζονται βαθμούς για να ξεφύγουν, την ώρα που οι Περιστεριώτες βρίσκονται μέσα στην πρώτη πεντάδα. Τουράμ και Παμλίδης οι απουσίες στους γηπεδούχους, τιμωρημένοι οι Μάντσον και Ντιγκινί στον Ατρόμητο.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

Κέρκυρα – Ατρόμητος (15:00 - NS2)

ΑΕΚ – Απόλλων Σμύρνης (17:15 NS2)

Πλατανιάς – ΠΑΟΚ (19:30 - NS1)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα