Οι δοκιμές Λεμονή και μία σκέψη (ξανά) για 4-3-3

Οι δοκιμές Λεμονή και μία σκέψη (ξανά) για 4-3-3

Gazzetta team
Οι δοκιμές Λεμονή και μία σκέψη (ξανά) για 4-3-3

bet365

Ο Τάκης Λεμονής έκανε πάλι διάφορες δοκιμές, ωστόσο διαφαίνεται και μία σκέψη για το 4-3-3 του Αγρινίου. Οι τελικές δοκιμές και αποφάσεις βέβαια πάνε για Σάββατο.
Νωρίτερα σας είχαμε μεταφέρει ένα πιθανό πλάνο για το Ολυμπιακός - ΠΑΣ. Στις δοκιμές του πάντως την Παρασκευή είχε μαζί Οτζίτζα Οφόε, Μάριν και Φορτούνη. Για τα άκρα δοκίμασε και Πάρντο και Μπεν.
Υπάρχει και μία σκέψη από το τεχνικό team για το 4-3-3 του Αγρινίου. Σε ένα σχήμα όπου ο προπονητής του Ολυμπιακού είχε ρίξει στο ματς τον Οτζίτζα Οφόε, αποσύροντας τον Πάρντο στο 2ο μέρος. Ο Φορτούνης βγήκε πιο δεξιά και ο Μάριν έμεινε αριστερά, με τον Βέλγο να κινείται στον άξονα, σε μία προσπάθεια του Έλληνα τεχνικού του Ολυμπιακού, να αυξήσει την πίεση προς την εστία του Κυριακίδη. Η διάταξη έγινε πιο καθαρό 4-3-3, με τους τρεις της επίθεσης (Μάριν, Φορτούνη και Ανσαριφάρντ), να κινούνται αρκετά ελεύθερα. Πολύ συχνά ο Μάριν έβγαινε δεξιά και ο Φορτούνης αριστερά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα