Ο Μίτροβιτς ξανά στην λίστα του Ολυμπιακού (vid)

Ο Μίτροβιτς ξανά στην λίστα του Ολυμπιακού (vid)

bet365

Ο Αλεξάνταρ Μίτροβιτς αποχωρεί από τη Νιουκάστλ και οι σερβικές πηγές μεταδίδουν πως είναι στις επιλογές του Ολυμπιακού για τον Γενάρη.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την Σερβία και από ρεπορτάζ όπως του Mozzartsport ο Ολυμπιακός θα επιχειρήσει (σ.σ. εκ νέου) να φέρει τον Μίτροβιτς στο Λιμάνι ως δανεικό για έξι μήνες από τη Νιουκάστλ με πιθανότητα για οψιόν αγοράς. Δεν πρόκειται για μία εύκολη περίπτωση, όμως ο 23χρονος διεθνής φορ που φέτος έχει 7 ματς με 2 γκολ δεν βρίσκει τον χρόνο συμμετοχής που θέλει και έχει ξεκαθαρίσει πως επιζητά να φύγει με δανεισμό για τον Γενάρη λόγω Μουντιάλ.
Να βρεθεί έτσι σε μία ομάδα που θα αγωνίζεται αρκετά. Οι Σέρβοι υπογραμμίζουν πως οι Εμενίκε και Μπεν μπορεί κάλλιστα να φύγουν τον Γενάρη και πως ο Μίτροβιτς ταιριάζει στο προφίλ που ψάχνει ο Ολυμπιακός. Είναι γνωστόν πως οι πρωταθλητές Ελλάδας είχαν ενδιαφερθεί πάλι έντονα για τον Αλεξάνταρ Μίτροβιτς. Εκτός από τον Ολυμπιακό προκύπτει πως ο παίκτης απασχολεί και τις Τορίνο, Μπράιτον, Άντερλεχτ και ακόμα και την παλιά του ομάδα, την Παρτιζάν. Ο Μίτροβιτς άρεσε στον Ολυμπιακό από τότε που έπαιζε στην Άντερλεχτ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα