Soccer Bible: «Ένα χρυσό θαύμα»

Soccer Bible: «Ένα χρυσό θαύμα»

Gazzetta team
Soccer Bible: «Ένα χρυσό θαύμα»

bet365

Το αφιέρωμα του Soccer Bible στο επίσημο περιοδικό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, το Toumba Magazine, με αφορμή την κυκλοφορία του συλλεκτικού τεύχους, αφιερωμένο στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Πιο αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Το Soccer Bible για μία ακόμα φορά αποθεώνει το Toumba Magazine, με αφορμή την κυκλοφορία του συλλεκτικού τεύχους, που ήταν αφιερωμένο στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας από τον Δικέφαλο.

Το αφιέρωμα του Soccer Bible αναφέρει αναλυτικά: Συνεχίζοντας μια σχεδιαστική περιπέτεια που καταρρίπτει όμορφα τους κανόνες, ένας ελληνικός σύλλογος, ο ΠΑΟΚ, εξακολουθεί να βγάζει προς τα έξω το δυνατό στυλ του. Αλλο ένα τεύχος του Toumba Magazine, το «Τεύχος του Κυπέλλου», είναι ένα χρυσό θαύμα.

Η ειδική έκδοση που γιορτάζει τη θριαμβευτική κατάκτηση του Κυπέλλου είναι ένα περιοδικό εκτυπωμένο με τη μέθοδο της μεταξοτυπίας, δερματόδετο και με χαραγμένες τις υπογραφές των παικτών της νικήτριας ομάδας. Το 9ο τεύχος του «Τoumba» αποτελεί έναν στυλάτο οδηγό που συνδυάζει ενδιαφέρουσα χρήση τυπογραφίας και γραφικής τέχνης, απλωμένο σε 288 σελίδες με χρυσά φινιρίσματα.

Ενώ πολλοί σύλλογοι αναζητούν τρόπους για να ξεχωρίσουν, ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να κάνει μεγάλα βήματα, προσφέροντας παράλληλα δημιουργική ελευθερία αναζήτησης στους σχεδιαστές που συνεργάζονται μαζί του. Το Toumba αποτελεί την απόδειξη για το πόσο σοβαρά ο σύλλογος λαμβάνει την εικόνα του. Η μαύρη, λευκή και χρυσή παλέτα του έχει βάλει πολύ ψηλά τον πήχη για το δημιουργικό παιχνίδι».

Δείτε ΕΔΩ το αφιέρωμα του SoccerBible στον ΠΑΟΚ και το Toumba Magazine.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα