Εκτός αποστολής ο Μολέδο, με 18 στην Ξάνθη ο Παναθηναϊκός!

Εκτός αποστολής ο Μολέδο, με 18 στην Ξάνθη ο Παναθηναϊκός!

Νίκος Αθανασίου
Εκτός αποστολής ο Μολέδο, με 18 στην Ξάνθη ο Παναθηναϊκός!

bet365

Μισός στην Ξάνθη ο Παναθηναϊκός. Μένει στην Αθήνα ο Ροντρίγκο Μολέδο που μετράει μέρες, με ακριβώς 18 παίκτες το «τριφύλλι» στην ακριτική πόλη, στην αποστολή ο νεαρός Κουντουριώτης.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Ξάνθη στα Πηγάδια την Κυριακή σε μία πολύ δύσκολη εκτός έδρας αποστολή. Μία αποστολή που γίνεται ακόμη δυσκολότερη με βάση τα αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Τελευταίο χρονικά αυτό του Ροντρίγκο Μολέδο που ένιωσε ενοχλήσεις και έμεινε εκτός αποστολής. Ο Βραζιλιάνος στόπερ μετράει μέρες στο «τριφύλλι», έχει ξενερώσει και το δείχνει, καθώς παλαιότερα σε ανάλογες περιπτώσεις θα έδινε κανονικά το παρών και δεν θα παραπονιόταν για πρόβλημα,. Η τελευταία προπόνηση περιλάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις με πάσες και παιχνίδι με περιορισμούς. Θεραπεία ακολούθησαν οι Λουτσιάνο, Καμπέσας, Κότσαρης, ενώ ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Μολίνς, Σιλά, Μουνιέ. Μέρος της προπόνησης ακολούθησε ο Μολέντο.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που απαρτίζουν την αποστολή. Σε αυτή συμπεριλαμβάνονται οι Βλαχοδήμος, Διούδης, Κουλιμπαλί, Χουλτ, Γιόχανσον, Αυλωνίτης, Κολοβέτσιος, Ευαγγέλου, Κουρμπέλης, Λουντ, Τζανδάρης, Δώνης, Χίλιεμαρκ, Χατζηγιοβάνης, Βιγιαφάνιες, Άλτμαν, Πίσπας, Κουντουριώτης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα