Συνεχίζεται η στήριξη στη Μάνδρα

Συνεχίζεται η στήριξη στη Μάνδρα

Δημήτρης Τομαράς
Συνεχίζεται η στήριξη στη Μάνδρα

bet365

Οι άνθρωποι της ομάδας του Ολυμπιακού, μετά την εντολή του Βαγγέλη Μαρινάκη, δεν σταματούν να προσφέρουν στην πολύπαθη Μάνδρα όλο αυτό το διάστημα.
Την Πέμπτη (14/12) και για 28η μέρα ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της «Καραϊσκάκης ΑΕ», κ. Βασίλης Βασιλειάδης, μαζί με στελέχη από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, το Καραϊσκάκη και το Προπονητικό Κέντρο του Ρέντη βρέθηκαν στην περιοχή και συντόνιζαν επί τόπου τις προσπάθειες, μαζί φυσικά, όπως και καθημερινά άλλωστε, με τον Αντιδήμαρχο του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας, κ. Περικλή Ρόκα. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού συνέχισαν και χθες (14/12) με πυρετώδεις ρυθμούς τα έργα επισκευής, καθαρισμού και κατασκευής νέου τοίχου από οπλισμένο σκυρόδεμα στο Δημοτικό Κινηματογράφο.
Εννοείται, πως για ακόμα μία μέρα συνεχίστηκαν οι καθαρισμοί σε δρόμους και πλατείες, χάρις στα φορτηγά και χωματουργικά μηχανήματα, τα οποία έχει διαθέσει ο Ολυμπιακός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα