Θέμα νοοτροπίας

Θέμα νοοτροπίας

Νίκος Αθανασίου
Θέμα νοοτροπίας

bet365

Το gazzetta.gr ρίχνει... φως στο διαζύγιο του Παναθηναϊκού με τον Γιώργο Κουτρουμπή, την απόφαση του Μαρίνου Ουζουνίδη να «τελειώσει» τον Έλληνα στόπερ και τις πιθανότητες προσφυγής.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Σαν κεραυνός εν αιθρία «έσκασε» η απόφαση του Παναθηναϊκού να οδηγήσει στην πόρτα της εξόδου τον... αρχαιότερο ποδοσφαιριστή του ρόστερ, τον Γιώργο Κουτρουμπή και μάλιστα με άμεση λύση συμβολαίου. Η απόφαση ανήκει 100% στον Μαρίνο Ουζουνίδη. Ο Έλληνας τεχνικός εκτός από τα όποια δίκαια αγωνιστικά παράπονα έχει από τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό που φέτος διανύει μία από τις χειρότερες σεζόν στην καριέρα του με το «τριφύλλι», θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι ο πρωταρχικός λόγος για αυτή την απόφαση αφορά θέματα νοοτροπίας που είχε διακρίνει εδώ και καιρό ο Ουζουνίδης.

Ο Εβρίτης τεχνικός θέλει στο δεύτερο μισό της χρονιάς να παρουσιάσει έναν Παναθηναϊκό εντελώς διαφορετικό σε ψυχή και σώμα και θεωρούσε πως ο «Κούτρου» δεν θα έπρεπε να αποτελεί κομμάτι αυτής της προσπάθειας, όπως φυσικά ισχύει και για άλλους ποδοσφαιριστές που έχουν απογοητεύσει και αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν.

Από κει και πέρα αξίζει να σημειώσουμε πως η πλευρά του ποδοσφαιριστή κοιτάζει ήδη «κρούσεις» από το εξωτερικό(πήρε τριήμερη άδεια για να μεταβεί στην Πορτογαλία) ενώ δεν αποκλείεται να κατατεθεί και προσφυγή σε βάρος της ΠΑΕ για τα οφειλόμενα που υπάρχουν αυτή την στιγμή. Μία κίνηση που θα οδηγούσε Παναθηναϊκό και Κουτρουμπή στα άκρα, εξέλιξη που καμία από τις δύο πλευρές δεν επιθυμεί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα