Με αρκετές απουσίες ο Πλατανιάς κόντρα στον ΠΑΟΚ (pic)

Δημήτρης Τομαράς
Με αρκετές απουσίες ο Πλατανιάς κόντρα στον ΠΑΟΚ (pic)

bet365

Με αρκετούς παίκτες να είναι εκτός λόγω τιμωριών αλλά και θεμάτων τραυματισμών έβγαλε αποστολή η ομάδα του Πλατανιά για τον ΠΑΟΚ. Ενσωματώθηκε στην ομάδα ο Ντουαλά.

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Μη διαθέσιμοι είναι οι τιμωρημένοι Ενσικουλού, Μπούτντικ, Κοροβέσης και Στάθης. Επίσης οι τραυματίες Ομπερχάουζερ και Πλιάτσικας και ενώ ο Στόιτσεφ αν και μπήκε αποστολή δεν είναι στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας. Στους εκλεκτούς δεν είναι ούτε ο... φευγάτος Κρος. Ο νεοαποκτηθείς Ντουαλά πάντως ήδη ενσωματώθηκε για προπονήσεις στην ομάδα του Πλατανιά. Δείτε πιο κάτω την αποστολή των Χανιωτών για τον αγώνα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα