Απάντησαν στον Μπραντάο οι παίκτες του Λεβαδειακού (pic)

Gazzetta team
Απάντησαν στον Μπραντάο οι παίκτες του Λεβαδειακού (pic)

bet365

Ο Μπραντάο μίλησε υποτιμητικά για τον Λεβαδειακό και οι Μητρόπουλος, Τσαμπούρης και Τριποτσέρης ως αρχηγοί της ομάδας έβγαλαν δήλωση εκ μέρους των παικτών απαντώντας δημόσια στον Βραζιλιάνο φορ.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Με δήλωσή τους στο Facebook οι Παύλος Μητρόπουλος, Σάββας Τσαμπούρης, Θοδωρής Τριποτσέρης ως αρχηγοί των Βοιωτών και εκπροσωπώντας τους παίκτες του συλλόγου απάντησαν σε όσα είπε ο Μπραντάο για την φερεγγυότητα του Λεβαδειακού.

«Όλοι οι ποδοσφαιριστές του Λεβαδειακού θα θέλαμε να εκφράσουμε την αντίθεσή μας σε όσα ειπώθηκαν από τον Brandao όσον αφορά τον σύλλογο. Σε αυτές τις δύσκολες εποχές που περνάει η ελληνική κοινωνία και το ποδόσφαιρο,ο σύλλογος μας παρέχει τα πάντα και τον θεωρούμε ως έναν από τους πιο οργανωμένους και φερέγγυους συλλόγους της Super League. Κατά τα άλλα θα θέλαμε να ευχηθούμε στον πρώην συμπαίκτη μας καλή συνέχεια στην καριέρα του...», ανέφερε το μήνυμά τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα