Μειώθηκε σε μία αγωνιστική η τιμωρία του Παπαδόπουλου

Gazzetta team
Μειώθηκε σε μία αγωνιστική η τιμωρία του Παπαδόπουλου

bet365

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έκανε δεκτή την έφεση της Λαμίας για την τιμωρία πέντε αγωνιστικών που είχε επιβληθεί πρωτόδικα στον Νίκο Παπαδόπουλο, λόγω του πανηγυρισμού του με τον διαιτητή Νεοφυτιάδη.

Η ποινή των πέντε αγωνιστικών που είχε επιβληθεί στον Παπαδόπουλο κατέπεσε σε μία, με τον Έλληνα τερματοφύλακα να τιμωρείται για παράβαση που εμπίπτει στο άρθρο 10, παράγραφος 1 περί ανάρμοστης διαγωγής. Ταυτόχρονα του επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο 80 ευρώ.

H απόφαση:

«Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τηνς εξής αποφάση.

Δέχτηκε τυπικά και κατ’ ουσίαν την έφεση του ποδοσφαιριστή Νικολάου Παπαδόπουλου της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία κατά της υπ’ αριθ. 320/2017 απόφασης Π.Μ.Π.Ο/Super League. Εξαφάνισε εκκαλουμένη. Δέχτηκε ότι ο πειθαρχικά ελεγχόμενος τέλεσε την παράβαση του άρθρου 10 παρ. 1 περ.α, υποπερ.ι (ανάρμοστη διαγωγή). Επέβαλε σε αυτόν ποινή αποκλεισμού μιας (1) αγωνιστικής και χρηματικό πρόστιμο ογδόντα (80) ευρώ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα