Δίπλα στα παιδιά η ΑΕΚ (pics)

Δίπλα στα παιδιά η ΑΕΚ (pics)

Gazzetta team
Δίπλα στα παιδιά η ΑΕΚ (pics)

bet365

Το κοινωνικό της πρόσωπο έδειξε για άλλη μια φορά η ΑΕΚ με τους Τζανετόπουλο και Μπακασέτα να μοιράζουν δώρα στα παιδιά στην παιδιατρική κλινική του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών στο Μαρούσι.

Αναλυτικά:

Την παιδιατρική κλινική του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών στο Μαρούσι επισκέφθηκαν σήμερα το μεσημέρι οι Ανταμ Τζανετόπουλος και Τάσος Μπακασέτας. Οι δύο ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, συνοδευόμενοι από τον Εμπορικό Διευθυντή της ΠΑΕ Νίκο Καραούζα, την υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Ανθή Παπακώστα και τον Επιμελητή του Ποδοσφαιρικού Τμήματος Βαγγέλη Γιαννίση, μοίρασαν δώρα στα παιδιά και φωτογραφήθηκαν μαζί τους και με τους συνοδούς τους.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης, το στέλεχος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών κ. Κωνσταντίνος Σταγκουράκης δήλωσε: «Ευχαριστούμε την ΠΑΕ ΑΕΚ και ιδιαίτερα τους δύο αθλητές της για την σημερινή επίσκεψη. Τα παιδιά στην κλινική το χάρηκαν ιδιαίτερα και οι πτέρυγες γέμισαν με χαμόγελα. Ευχόμαστε καλές γιορτές σε όλους».

Ο Εμπορικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ Νίκος Καραούζας δήλωσε: «Πιστοί στο καθιερωμένο ραντεβού μας κάθε Χριστούγεννα, ευχαριστούμε τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών για την σταθερή χορηγική υποστήριξη και χαιρόμαστε που από την πλευρά μας προσφέρουμε στιγμές χαράς στα παιδιά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα