Ρόκα στους παίκτες του: «Συνεχίστε με πάθος και ψυχή και θα έρθουν και οι νίκες»

Δημήτρης Τομαράς
Ρόκα στους παίκτες του: «Συνεχίστε με πάθος και ψυχή και θα έρθουν και οι νίκες»

bet365

Ο Μανουέλ Ρόκα προσπαθεί διαρκώς να ανεβάσει την ψυχολογία των παικτών της ομάδας του Πλατανιά στις προπονήσεις της ομάδας και να τους βγάλει ακόμα πιο καλή εικόνα για την συνέχεια.
Αυτό που επισημάνθηκε από το τεχνικό επιτελείο στους παίκτες, είναι να συνεχίζουν να αγωνίζονται με το ίδιο πάθος που έδειξαν στα δύο τελευταία παιχνίδια, όπου η εικόνα ήταν σαφώς βελτιωμένη, παρά το γεγονός ότι δεν υπήρξε ανάλογη βαθμολογική ανταμοιβή για την προσπάθειά τους. Ανάμεσα στα άλλα ο Ρόκα λέει προς τους ποδοσφαιριστές του Πλατανιά πως «συνεχίστε με πάθος και ψυχή και θα έρθουν και οι νίκες. Έχουμε βελτιωθεί πολύ και είμαι σίγουρος πως οι προσπάθειές μας θα έχουν αποτέλεσμα και βαθμούς».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα