Στον Βασιλειάδη το θέμα των μετοχών του Βαγγέλη Μαρινάκη

Δήμος Μπουλούκος
Στον Βασιλειάδη το θέμα των μετοχών του Βαγγέλη Μαρινάκη

bet365

Επιστολή στον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη θα στείλει η Super League, σχετικά με το θέμα υποχρέωσης ή μη μεταβίβασης μετοχών της ΠΑΕ Ολυμπιακός, μετά την παραπομπή σε δίκη του Βαγγέλη Μαρινάκη για κακούργημα που αφορά αλλοίωση ποδοσφαιρικού αποτελέσματος.

Στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων παραπέμπονται 28 ποδοσφαιρικοί παράγοντες για την υπόθεση των «στημένων αγώνων».Μεταξύ αυτών συγκαταλέγεται και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών(αριθμός 2050/2017 παραπέμπεται για ένα κακούργημα που αφορά αλλοίωση ποδοσφαιρικού αποτελέσματος, από τα συνολικά τέσσερα που του είχαν αποδοθεί αρχικά.

Μετά από αυτό ο Ολυμπιακός ρώτησε τη Super League για το θέμα της μεταβίβασης των μετοχών ή όχι του Βαγγέλη Μαρινάκη και της ζήτησε να πάρει θέση. Η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε να στείλει επιστολή στον Υφυπουργό Γιώργο Βασιλειάδη για το θέμα και να του ζητήσει τροποποίηση του νόμου περί κωλυμάτων παραγόντων, καθώς η λίγκα συμφωνεί πως είναι άδικος και αντισυνταγματικός. Με την πρόταση του Ολυμπιακού συμφώνησαν Ατρόμητος και Λεβαδειακός, καθώς Σπανός και Κομπότης έχουν το ίδιο πρόβλημα. Αντιθέτως «παρών» ψήφισαν ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

H ανακοίνωση της Super League:

Κατά τη σημερινή της συνεδρίαση η τακτική Γενική Συνέλευση ενέκρινε τις οικονομικές καταστάσεις χρήσεως 1/7/2016-30/6/2017 και την απαλλαγή των Μελών του Δ.Σ. από ευθύνη για τα πεπραγμένα της ίδιας χρήσεως.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της SUPER LEAGUE αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

1/ Ενέκρινε το Πρόγραμμα του Πρωταθλήματος SUPER LEAGUE ΣΟΥΡΩΤΗ, 17ης-30ης αγωνιστικής.

2/ Η SUPER LEAGUE, αποδεχόμενη αίτημα της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, περί υποχρέωσης ή μη μεταβίβασης μετοχών σε περίπτωση κωλύματος άρθρου 3 Ν.2725/1999, με το οποίο συντάχθηκαν οι ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. και ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ, ενέκρινε την αποστολή επιστολής προς τον υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού. «Παρών» ψήφισαν οι ΠΑΕ ΑΕΚ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, ΠΑΟΚ και ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ ψήφισε «λευκό».

3/ Από την 1η αγωνιστική του Β’ Γύρου (16η αγωνιστική ημέρα) του Πρωταθλήματος SUPER LEAGUE ΣΟΥΡΩΤΗ, θα ισχύει μόνο το ηλεκτρονικό Φύλλο Αγώνα.

4/ Εγκρίθηκε η προγραμματική Σύμβαση με το Πανεπιστήμιο Πατρών για την αναβάθμιση των ηλεκτρονικών υποδομών της SUPER LEAGUE.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα