Αρνητικός ο Ολυμπιακός για αποχώρηση Οφόε αλλά...

Αρνητικός ο Ολυμπιακός για αποχώρηση Οφόε αλλά...

Δημήτρης Τομαράς
Αρνητικός ο Ολυμπιακός για αποχώρηση Οφόε αλλά...

bet365

Ο Ολυμπιακός δεν είναι διατεθειμένος και τουλάχιστον αυτό δείχνει η στάση του στην παρούσα φάση να αποχωριστεί τον Οτζίτζα Οφόε για τον Γενάρη παρά την πίεση κυρίως της ομάδας της Σπόρτινγκ.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Ασχέτως με το γεγονός πως οι Πορτογάλοι δεν φαίνεται να... αγγίζουν τα οικονομικά θέλω του Ολυμπιακού για τον Οφόε, στο Λιμάνι δεν φαίνεται να υπάρχει πλάνο παραχώρησης του παίκτη για τον Γενάρη. Η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας είναι εκείνη που κυρίως επιμένει, όπως έχετε διαβάσει πρώτοι στο Gazzetta.gr. Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός αρέσει και στην Μπενφίκα αλλά η ομάδα του Ζέσους είναι εκείνη που έχει μπει πιο γερά στο κόλπο για τον παίκτη. Υπάρχουν σίγουρα και οι επαφές Ενροτό - Ολυμπιακού που θα γίνουν και για τον Βάντις Οτίτζα Οφόε και για τον Μιραλάς και για άλλα ζητήματα, όμως στον πειραϊκό σύλλογο είναι αρνητικοί σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Παρόλα αυτά δεν είναι σίγουρο το τι θα συμβεί εάν και η Σπόρτινγκ αλλά και η πλευρά Οφόε επιμείνει για την πιθανότητα μίας μεταγραφής τον Γενάρη. Είναι κάτι που θα ξεκαθαριστεί σύντομα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα