Η επιβεβαίωση για Οφόε και το (νέο) ταξίδι του Ενροτό

Το θέμα Οφοε μπορεί να συνδέεται με Μιραλας

Η επιβεβαίωση για Οφόε και το (νέο) ταξίδι του Ενροτό

Η επιβεβαίωση για Οφόε και το (νέο) ταξίδι του Ενροτό

Από Βέλγιο και Πορτογαλία υπάρχει επιβεβαίωση των πληροφοριών που έχει μεταφέρει το Gazzetta για Οφόε και Σπόρτινγκ (κυρίως) και μένει να φανεί το αποτέλεσμα των επαφών Ολυμπιακού - Ενροτό, που θα είναι και για Μιραλας.

Από χθες έχετε διαβάσει στο Gazzetta.gr για τις πληροφορίες για το έντονο ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ αλλά και το check in της Μπενφίκα για τον Οφόε. Το πλέον έντονο ενδιαφέρον και την κινητικότητα την έχει η Σπόρτινγκ για τον έμπειρο μεσοεπιθετικό. Ο Βέλγος άσος είναι ένας παίκτης που έχει ζήτηση στο εξωτερικό καιρό τώρα και φυσικά είναι σε περίοπτη θέση στην λίστα της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας. Η δε πίεση από την οικογένειά του μετά την ληστεία στο σπίτι του καλά κρατεί. Φυσικά όπως έχουμε σημειώσει και χθες ο Ολυμπιακός για να πει το ΟΚ για μία αποχώρηση του Βάντις Οτζίτζα Οφόε θα πρέπει το οικονομικό αντίτιμο να είναι το ανάλογο. Την Τετάρτη υπήρξε η σχετική επιβεβαίωση των παραπάνω πληροφοριών και στο Βέλγιο αλλά και στην Πορτογαλία, όπου έκανε ειδικό θέμα η O Jogo.
 
Πολλά θα κριθούν και από το νέο και επικείμενο ταξίδι του Ενροτό στην Ελλάδα. Μέχρι πρότινος δεν υπήρχε κάτι προγραμματισμένο ωστόσο ο agent του διεθνούς Βέλγου θα μεταβεί στην χώρα μας με τον Ολυμπιακό για επαφές για διάφορα θέματα και στην... ατζέντα φαίνεται πως θα είναι και το ζήτημα του Οφόε, που μπορεί να συνδέεται και με την υπόθεση Μιραλας, για την οποία επίσης θα γίνει κουβέντα. Άλλωστε σχεδόν σε κάθε μεταγραφική περίοδο Ενροτό και Ολυμπιακός έχουν επαφές για μεταγραφικά θέματα.

Best of internet