Η επιβεβαίωση για Οφόε και το (νέο) ταξίδι του Ενροτό

Η επιβεβαίωση για Οφόε και το (νέο) ταξίδι του Ενροτό

Η επιβεβαίωση για Οφόε και το (νέο) ταξίδι του Ενροτό

bet365

Από Βέλγιο και Πορτογαλία υπάρχει επιβεβαίωση των πληροφοριών που έχει μεταφέρει το Gazzetta για Οφόε και Σπόρτινγκ (κυρίως) και μένει να φανεί το αποτέλεσμα των επαφών Ολυμπιακού - Ενροτό, που θα είναι και για Μιραλας.
Από χθες έχετε διαβάσει στο Gazzetta.gr για τις πληροφορίες για το έντονο ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ αλλά και το check in της Μπενφίκα για τον Οφόε. Το πλέον έντονο ενδιαφέρον και την κινητικότητα την έχει η Σπόρτινγκ για τον έμπειρο μεσοεπιθετικό. Ο Βέλγος άσος είναι ένας παίκτης που έχει ζήτηση στο εξωτερικό καιρό τώρα και φυσικά είναι σε περίοπτη θέση στην λίστα της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας. Η δε πίεση από την οικογένειά του μετά την ληστεία στο σπίτι του καλά κρατεί. Φυσικά όπως έχουμε σημειώσει και χθες ο Ολυμπιακός για να πει το ΟΚ για μία αποχώρηση του Βάντις Οτζίτζα Οφόε θα πρέπει το οικονομικό αντίτιμο να είναι το ανάλογο. Την Τετάρτη υπήρξε η σχετική επιβεβαίωση των παραπάνω πληροφοριών και στο Βέλγιο αλλά και στην Πορτογαλία, όπου έκανε ειδικό θέμα η O Jogo.
Πολλά θα κριθούν και από το νέο και επικείμενο ταξίδι του Ενροτό στην Ελλάδα. Μέχρι πρότινος δεν υπήρχε κάτι προγραμματισμένο ωστόσο ο agent του διεθνούς Βέλγου θα μεταβεί στην χώρα μας με τον Ολυμπιακό για επαφές για διάφορα θέματα και στην... ατζέντα φαίνεται πως θα είναι και το ζήτημα του Οφόε, που μπορεί να συνδέεται και με την υπόθεση Μιραλας, για την οποία επίσης θα γίνει κουβέντα. Άλλωστε σχεδόν σε κάθε μεταγραφική περίοδο Ενροτό και Ολυμπιακός έχουν επαφές για μεταγραφικά θέματα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα