Βαρύ κλίμα για Εμενίκε, ο Ολυμπιακός θέλει να βρει άλλη ομάδα

Βαρύ κλίμα για Εμενίκε, ο Ολυμπιακός θέλει να βρει άλλη ομάδα

Βαρύ κλίμα για Εμενίκε, ο Ολυμπιακός θέλει να βρει άλλη ομάδα

Ο Εμενίκε συνεχίζει να φέρνει σε δύσκολη θέση τον εαυτό του με τον τρόπο που λειτουργεί. Ποιά είναι η επιθυμία της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τον παίκτη για τον Γενάρη.

Ο Νιγηριανός επιμένει όπως δείχνουν και τα post του στα social media να ανοίγει πάλι... θέματα την ώρα που δεν έχει προσφέρει το παραμικρό στον Ολυμπιακό το τελευταίο διάστημα και που καιρό τώρα έχει θέματα ετοιμότητας. Το τελευταίο χρονικά αφορούσε ξανά την κλοπή στο σπίτι του. Ειδικότερα για την περίπτωση του Εμενίκε ο Ολυμπιακός καιρό πριν του είχε μπει για τοποθέτηση security στο σπίτι του αλλά ο Αφρικανός δεν είχε ανταποκριθεί σε αυτό το αίτημα. Για παράδειγμα ο Προτό που είχε δεχθεί αυτήν την εισήγηση των Πειραιωτών γλίτωσε από την κλοπή λόγω της παρουσίας security.
 
 
Ανεξάρτητα από αυτό πάντως από τον Εμενίκε ο Ολυμπιακός έχει πάρα πολλά και σοβαρά παράπονα κυρίως από το αγωνιστικό σκέλος. Το κλίμα είναι βαρύ για αυτόν και μάλιστα υπήρχε ενδεχόμενο να ζητήσει να μην πάει στο τραπέζι της ομάδας. Και αυτό που θέλουν οι ερυθρόλευκοι είναι να βρει άλλη ομάδα για να αποχωρήσει. Η πλευρά του παίκτη έχει λάβει τα σχετικά... μηνύματα και μπορεί να προκύψει άμεσα τελική συνάντηση για το μέλλον του. Προς το παρόν πάντως σύλλογο άλλον για να κλείσει ο Εμενίκε δεν έχει βρει. 

Best of internet