Ο Ατρόμητος αρωγός στα «Ευχοστολίδια» του ΟΠΑΠ (pics)

Ο Ατρόμητος αρωγός στα «Ευχοστολίδια» του ΟΠΑΠ (pics)

Gazzetta team
Ο Ατρόμητος αρωγός στα «Ευχοστολίδια» του ΟΠΑΠ (pics)

bet365

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ενίσχυσε την κοινωνική δράση του ΟΠΑΠ, «Ευχοστολίδια» με την παρουσία των ανθρώπων της ομάδας μας στην έναρξη της δράσης στο περίπτερο του Οργανισμού σε γνωστό εμπορικό κέντρο της Αθήνας.

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος Κάτια Κοξένογλου, ο Υπεύθυνος Marketing Σπύρος Μπουλούσης, ο προπονητής Νταμίρ Κάναντι, ο βοηθός προπονητή Έρικ Οριέ και οι ποδοσφαιριστές Χαβιέ Ούμπιντες, Αριστοτέλης Καρασαλίδης, Κυριάκος Κιβρακίδης, Θωμάς Βασιλείου, Γιώργος Ζησόπουλος, Γιώργος Μανούσος, Δημήτρης Γιαννούλης, Σπύρος Ρισβάνης, Ανδρέας Γιαννιώτης και Δημήτρης Χατζηισαίας εκπλήρωσαν τις ευχές μικρών παιδιών παραδίδοντας συλλεκτικά δώρα στα χρώματα του Ατρομήτου και όχι μόνο.

Προσφορά-έκπληξη* σε περιμένει, ποντάροντας στο Σουόνσι - Μάντσεστερ Σίτι! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Για τέταρτη συνεχή χρονιά, ο ΟΠΑΠ χαρίζει χριστουγεννιάτικα παιδικά χαμόγελα υλοποιώντας έργα υποδομής στους φορείς «Παιδικά Χωριά SOS», «Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα» και «Κέντρο Αγάπης Ελευσίνας» και σας προσκαλεί στις εκθέσεις ζωγραφικής «Ευχοστολίδια» για να δώσετε ζωή σε παιδικές χριστουγεννιάτικες ευχές.

Οι Χριστουγεννιάτικες Εκθέσεις Ζωγραφικής του ΟΠΑΠ βρίσκονται σε τέσσερα μεγάλα εμπορικά κέντρα της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, από τις 8 μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου, για να επιλέξετε την απλή αλλά σημαντική παιδική ευχή που θα πραγματοποιήσετε ώστε να γίνουν τα Χριστούγεννα των μικρών μας φίλων μαγικά.

Στόχος της δράσης «Ευχοστολίδια» είναι να μας κάνει όλους μέρος μιας μεγαλύτερης προσπάθειας, μέσα από την εκπλήρωση απλών παιδικών ευχών και αρωγός αυτής της δράσης δεν θα μπορούσε να μην ήταν και ο Ατρόμητος που υποστηρίζει έμπρακτα όλες τις αξιοσημείωτες κοινωνικές πρωτοβουλίες.

Φωτογραφίες:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα